TEŠKA ODLUKA

Obitelj Thea Walcotta ne ide u Ukrajinu: Bojimo se rasista

Theo Walcott
Reuters
17.05.2012.
u 12:48

Medijski izvještaji isprepadali su obitelj engleskog reprezentativca pa je odustala od puta u Ukrajinu

Obitelj engleskog reprezentativca Thea Walcotta odlučila je da na Euro neće putovati zbog straha od rasizma i mogućih sukoba s ekstremnim navijačima. Engleska će sve tri utakmice skupine igrati u Ukrajini o čijim se ultradesničarima i huliganima naveliko izvještava posljednjih dana i što je odbilo Walcottove od ideje da idu bodriti svoju zemlju, odnosno člana obitelji.

– Nažalost, moj otac i ja donijeli smo odluku da ne putujemo u Ukrajinu zbog straha od mogućih sukoba i napada rasista – napisao je Walcottov brat Ashley na Twitteru.

– Neke stvari nisu vrijedne rizika, a postavlja se pitanje zašto održavati natjecanje ove veličine tamo gdje se takve stvari ne mogu kontrolirati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije