detalji o ulaznicama

Evo koliko ćete morati platiti ako želite podržati Dinamo u Salzburgu u Ligi prvaka

Atmosfera na San Siru na utakmici UEFA Lige prvaka između Milana i Dinama
Matija Habljak/PIXSELL
26.09.2022.
u 16:29

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u srijedu, 28.09. od 11 do 19 sati.

Bliži se kraju reprezentativna stanka, a s time dolaze i nova nogometna klupska uzbuđenja. Za nešto više od tjedan dana nogometaše Dinama očekuje gostovanje u trećem kolu Lige prvaka kod Red Bull Salzburga, a klub je objavio detalje za navijače koji planiraju putovanje u Austriju na utakmicu.

Susret između Red Bull Salzburga i Dinama igra se u Salzburgu na Red Bull Areni, a Dinamo je za gostujući sektor dobio na raspolaganje 1500 ulaznica. Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor iznosi 264 kune, odnosno 35 eura.

Ulaznice se isključivo mogu kupiti na Ticket pointu u Zagrebu kod maksimirskog stadiona i to po sljedećem rasporedu:

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u srijedu, 28.09. od 11 do 19 sati. Ukoliko žele kupiti ulaznicu uz uobičajenu proceduru moraju priložiti i važeću godišnju ulaznicu. 

Slobodna prodaja za ostale navijače bit će također na Ticket pointu u četvrtak od 11 do 19 sati. 

U Salzburgu neće biti moguće kupiti ulaznice za gostujući sektor.

>> Pogledajte i video: Kapetan Dinama Arijan Ademi upisao 100. europski nastup za plave

Komentara 2

ZU
Zujim
17:26 26.09.2022.

Podrzat cu ih doma iz fotelje. 265 kn plus gorivo, cestarina, hrana, ma da ne bih......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije