Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD ZGAREB

Obrvan: Loši smo bili u drugom poluvremenu, moram priznati da smo sretno pobijedili

storyeditor/2022-08-17/srna_1.jpg
Privatna arhiva
19.08.2022.
u 13:05

- Ostvarili smo cilj, a to je bio plasman na završni turnir koji nam se jako dobro uklapa u početak sezone i igra se neposredno prije početka igranja u skupini Lige prvaka – zaključio je Obrvan.

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Vojvodinu u Novom Sadu sa 24:23 i tako izborili plasman na završni turnir SEHA Gazprom lige koji će se igrati od 2. do 4. rujna u Zadru. Ivica Obrvan, trener "plinara" za ovaj susret nije mogao računati na Vuku Borozana (oporavlja se nakon preboljene korone), Aleksa Kavčića (oporavlja se od operacije ramena), Gabriela Buvinića (lakša ozljeda zadnje lože), Mateja Mandića (operacija) i Stefana Dodića (čeka papire).

Ostvaren cilj, ali...

- Termin odigravanja utakmice nije nam išao u prilog jer smo tek završili s bazičnim pripremama. Mi smo odigrali dva različita poluvremena. U prvom smo bili puno bolji u obrani i napadu. U drugom poluvremenu smo bili puno lošiji što je domaćin itekako dobro iskoristio i moram priznati da smo na kraju sretno pobijedili – rekao je Ivica Obrvan, trener "plinara".

Pobjedonosni pogodak, sedam sekundi prije kraja postigao je Zvonimir Srna koji je igrao na mjestu lijevog vanjskog pucača dok je na mjestu srednjeg igrao mladi Karpo Sirotić.

- Ostvarili smo cilj, a to je bio plasman na završni turnir koji nam se jako dobro uklapa u početak sezone i igra se neposredno prije početka igranja u skupini Lige prvaka – zaključio je Obrvan.

Najefikasniji u redovima zagrebaša bili su Čupić sa šest (četiri iz sedmerca), Srna s pet, te Dibirov i Klarica s po četiri pogotka.

A sad u Tatabanyju

- Šteta što se u prvom poluvremenu nismo odvojili na veću razliku a imali smo puno prilika. U drugom smo odigrali loše u napadu. Postigli smo samo osam pogodaka što je nedopustivo. Opet, sve je izgledalo mirno kod našeg vodstva 23:20,a onda smo zaredali s pogreškama i na kraju nas je spasio sretni i spretni pogodak Srne – rekao je Luka Lovre Klarica koji je u jednom trenutku morao i do svlačionice jer mu je ispala očna leća.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nastup je na pripremnom turniru u mađarskoj Tatabanyi. Već u petak, 19. kolovoza zagrebaši će odigrati polufinalni dvoboj s domaćom Tatabanyom, dok će se u drugom polufinalu sastati Telekom Veszprem i Wisla iz Plocka. U subotu, 20. kolovoza ove će četiri momčadi razigravati za pozicije.

>> Pogledajte i video: Sandra Perković nevjerojatni šesti puta na vrhu Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije