Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.07.2020. u 20:55
Rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao. Na kraju je Davor Šuker osvajačima naslova uručio medalje i trofej prvaka

Dinamo je u posljednjem kolu HNL-a slavio protiv Varaždina 2:0.

Trener Zoran Mamić izveo je prilično mladu momčad te je pružio priliku brojnim igračima te je tako zaigrao i Renato Josipović koji je ušao umjesto Danijela Zagorca

Igrač utakmice bio je Lovro Majer koji je u devetoj minuti zabio pogodak, a u 42. minuti asistirao je iz kornera kada je pogodak zabio Ćuže. 

Rezultat se u drugom poluvremenu nije mijenjao. Na kraju je Davor Šuker osvajačima naslova uručio medalje i trofej prvaka. 

Sutra nas očekuje borba za drugu poziciju i mjesto koje vodi u Ligu prvaka. Lokomotiva ide na noge Osijeku, a pobjednik tog susreta nastupat će u Ligi prvaka iduće sezone. Rijeka čeka svoju priliku i pobjedom protiv Istre, a remijem u Osijeku, oni bi bili ti koji bi išlu u najelitnije klupsko natjecanje. 

Danas još igraju Slaven Belupo i Gorica (21:05).

DINAMO
Majer 9', Ćuže 42'
2-0
VARAŽDIN
HNL, 36. KOLO, 18.55, MAKSIMIR, ZAGREB
Kraj
KRAJ (Kraj)

Kraj! Dinamo je pobjedom završio sezonu.

Nadoknada
(Nadoknada)

Igrat će se tri minute sudačke nadoknade.

Ulazimo u zadnjih deset minuta.

Zamjena
77' (Zamjena)

Spomenimo kako je u igru ušao i mladi vratar Dinama Renato Josipović.

61'

Što je sada promašio Obregon! Zaspala je obrana Dinama, a napadač Varaždina s dva metra fulao je okvir gola.

Nakon 15 minuta u drugom poluvremenu opet je Lovro Majer mogao zabiti pogodak. Odlično je pucao, ali lopta se odbila od vratnice.

Počelo je drugo poluvrijeme.

Poluvrijeme
(Poluvrijeme)

Gotovo je prvo poluvrijeme.

Gol
42' (Gol)

GOOOOL! Majer je ubacio iz kuta, a sam u 16 metara se našao Ćuže koji pogađa glavom.

39'

Pokušao je sada Drožđek, ali Zagorac brani i šalje loptu u korner.

30'

Zabio je Ćuže za Dinamo, ali pogodak je poništen zbog zaleđa nakon što je reagirao VAR.

17'

Lijepo je pucao Kulenović iz slobodnog udarca s 25 metara, ali ipak preko okvira vrata.

Gol
MAJER ZA 1:0 (Gol)

GOOOL! Majer je zabio je u devetoj minuti. Ubacio je Daničić, glavom je pucao Majer, loptu nogom brani Nevistić, ali dolazi do opet do veznjaka Dinama koji zabija nogom u vrata Varaždina.

I odmah na početku sjajna prilika za Varaždin. Lopta je došla do Mamića na lijevoj strani koji je pucao s 20-ak metara, ali na putu prema vratima lopta se od Stojanovića odbija u korner.

Početak
1' (Početak)

Počeo je susret.

Info
SUDI PAJAČ (Info)

Sudac utakmice je Igor Pajač.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Info
POSTAVE (Info)

Stigli su i sastavi:

DINAMO: Zagorac - Stojanović, Šutalo, Moubandje, Daničić - Đira - Ćuže, Majer, Ivanušec, Marin - Kulenović

VARAŽDIN: Nevistić - Tkalčić, Stolnik, Rodin, Mamić - Kolarić, Senić, Đurasek - Petković, Obregon, Drožđek

Info
BORBA ZA 7. MJESTO (Info)

Varaždin igra sjajno nakon korona-pauze, a u slučaju pobjede te poraza Slaven Belupa od Gorice, momčad Samira Toplaka došla bi na odlično sedmo mjesto.

Info
SJAJNI VARAŽDIN (Info)

Na Maksimir stiže sjajni Varaždin, a trener gostiju Samir Toplak ima sjajnu priliku dokazati Zoranu Mamiću kako su možda pogriješili što njega nisu izabrali za novog kormilara na klupi Dinama.
 

Info
POSLJEDNJE KOLO (Info)

Današnjom utakmicom, posljednjeg, 36. kola HNL-a, protiv Varaždina Dinamo završava ovu uspješnu, ali čudnovatu sezonu. Promijenili su tri trenera, iz Maksimira su morali otići Nenad Bjelica i Igor Jovićević, a nakon što je bio "v.d. trenera", Zoran Mamić maknuo je titulu vršitelja dužnosti te je i službeno postao trener uz ulogu sportskog direktora. Popularno rečeno, menadžer engleskog tipa. Ipak, nismo u Engleskoj te je Mamić dao odmor dobrom dijelu igrača nakon utakmice u Puli, a to znači da će još mladih upisati nastupe u tom susretu (18:55 sati u Maksimiru) na kojem će Dinamo predstaviti i nove dresove.

Komentara 6

DU
Deleted user
18:52 24.07.2020.

Volim te Dinamooooo! Šampioni,šampioni!!!!!!!!!

DA
dadobrc68
21:03 24.07.2020.

Bravo Lovro,konačno.

ST
stefj
02:40 25.07.2020.

Ovo je napokon bilo nešto bolje. Napokon Majer na pravom mjestu i motiviran. Igrač kojeg je Bjelica skoro uništio... A Kulenović je definitivno promašaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije