Javili iz HNS-a

Od Covida-19 umro čelnik Croat San Pedra

Koronavirus - Rusija
Foto: Reuters/PIXSELL
16.05.2020.
u 15:57

Miljenko Gotovac ostavio je veliki trag u hrvatskoj iseljeničkoj zajednici u SAD-u, posebno u Kaliforniji, piše u objavi Hrvatskog nogometnog saveza

Tužna vijest stigla je iz SAD-a: Miljenko Gotovac, dugogodišnji predsjednik Nogometnog kluba Croat San Pedro preminuo je od bolesti uzrokovane koronavirusom.

“Hrvatski nogometni savez izražava duboku sućut njegovoj obitelji, prijateljima te svim članovima kluba Croat San Pedro. Počivao u miru. Miljenko Gotovac ostavio je veliki trag u hrvatskoj iseljeničkoj zajednici u SAD-u, posebno u Kaliforniji gdje je bio jedan od osnivača, a kasnije i dugogodišnji predsjednik Croat San Pedra, jednog od najuspješnijih klubova koje su osnovali Hrvati u inozemstvu”, piše u objavi Hrvatskog nogometnog saveza. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije