Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužni oproštaj

Od Mede se opraštaju Dubrava, Cibona, Cedevita Junior, nacionalni savez ...

Marko Prpić/Pixell
20.02.2024.
u 21:47

Komemoracija u povodu smrti Srećka Medvedeca održat će se u srijedu u Dječjem kazalištu Dubrava (11 sati) dok će se sahrana održati isti dan u 13.20 na groblju Mirogoj

Srijeda, 21. veljače, dan je posljednjeg ispraćaja uvaženog košarkaškog trenera Srećka Medvedeca. A sve s tim povodom održavat će se uz podršku Hrvatskog košarkaškog saveza, Košarkaškog saveza Zagreba ali i u koordinaciji klubova u kojima je Srećko radio a to su Cibona, Cedevita (Junior) i Dubrava čiji se direktor Boris Gnjidić prihvatio lavovskog dijela posla koordiniranja između aktera ove priče.

Komemoracija u povodu smrti ovog eksperta za rad s mladim košarkašima održat će se u Dječjem kazalištu Dubrava (Cerska 1) u srijedu u 11 sati. A posljednji ispraćaj zakazan je za isti dan, u 13.20 na groblju Mirogoj.

Ideja je da se na komemoraciji nazočnima obrate predstavnici Dubrave, Cedevite Junior i Cibone i da se prikaže kratak film kojeg je pripremio negdašnji košarkaš Cibone Mladen Cetinja. Na Mirogoju će pak, pored Medi bliskih ljudi, govoriti i predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza Nikola Rukavina.

Podsjećamo, Srećko je bio izbornik juniorske reprezentacije koja je 1994. osvojila europsko srebro a dvije godine kasnije i europsko zlato. Na pet utakmica vodio je i seniorsku reprezentaciju Hrvatske. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije