NAONOBU FUJI

Preminuo odbojkaški reprezentativac (31). Igrao je na Olimpijskim igrama, izgubio je borbu s bolesti

Twitter / Volleyball World
13.03.2023.
u 16:16

Tužne vijesti stižu iz Japana, tamošnji igrač umro je nakon što se duže vremena borio s opakom bolešću

Japanski odbojkaški reprezentativac Naonobu Fuji preminuo je u 31. godini života, objavila je Međunarodna odbojkaška federacija. Ovaj odbojkaš bio je dio japanske reprezentacije na Olimpijskim igrama u Tokiju, a tamošnji mediji prenose da se više od godinu dana borio s rakom želuca.

S reprezentacijom Japana je osvojio prvenstvo Azije 2017. godine, igrao je i odbojkašku Ligu nacija, a s ovom ekipom je stigao do četvrtfinala Olimpijskih igara u Tokiju.

Njemu je 27. veljače 2022. dijagnosticiran rak želuca u četvrtom stadiju, koji mu je metastazirao na mozak, nakon čega je bio smješten u bolnicu.

Veći dio karijere je proveo u klubu Toray Arrow, a postao je i prvak Japana 2017. godine. 

http://

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
19:52 13.03.2023.

R.I.P.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije