IVANA KROLO

Preminula bivša hrvatska reprezentativka u odbojci, imala je samo 44 godine

Ivana Krolo
Društvene mreže
05.03.2023.
u 16:02

"Posljednji pozdrav prerano preminuloj reprezentativki. Iskrena sućut obitelji. Počivala u miru", objavio je Hrvatski odbojkaški savez.

Bivša hrvatska odbojkaška reprezentativka Ivana Krolo preminula je prije četiri dana u 45. godini. Tužnu vijest potvrdio je Hrvatski odbojkaški savez.

"Posljednji pozdrav prerano preminuloj reprezentativki. Iskrena sućut obitelji. Počivala u miru", objavio je Hrvatski odbojkaški savez.

Rekreacijsko odbojkaška liga Split osvrnula se na ovu tužnu vijest.

"S velikom tugom u srcu opraštamo se od naše dugogodišnje članice Ivane Krolo od milja zvane Šizi. Veliki borac, srčano se borila na svim natjecanjima od svjetskog pa do svih ostalih na kojima je sudjelovala s našom ekipom i uvijek je ostavila srce na terenu.  Nažalost, borbu za svoj mladi život je izgubila, a borila se do samog kraja", stoji u objavi.

>> Karlo Ledinski o Skupštini Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije