Odgođeno zbog vremena

c1-travnjak-txt.jpg
import
Autori: HNS, TS, BB
27.02.2008.
u 15:49

Predsjednik Povjerenstva za natjecanje HNK-a Neven Kolić donio je odluku o odgodi odigravanja prve utakmice četvrtfinala Hrvatskog kupa između Slaven Belupa i Dinama koja se trebala odigrati sutra, 13. prosinca u Koprivnici.

NK "Slaven Belupo" obratio se sa prijedlogom za odgodom utakmice budući da zbog vremenskih neprilika nije u mogućnosti kvalitetno pripremiti teren za igru. Naime, u subotu 8. prosinca po mokrom i blatnjavom terenu odigrana je prvenstvena utakmica istih suparnika, a kako nakon toga kiša gotovo nije prestajala padati, pola terena je pod vodom i nije moguće sa strojevima na teren kako bi se izravnala podloga te bi odigravanje utakmice u takvim uvjetima bilo gotovo neregularno.

Također, odigravanje utakmice vrlo vjerojatno dovelo bi do potpunog uništenja terena i potom potrebe za cjelokupnom sanacijom koja iziskuje ogromne troškove. Budući da se sa zamolbom suglasio i NK Dinamo te da ima dovoljno slobodnih termina za odigravanje utakmica 1/4 završnice do utakmica polufinala koje su na rasporedu u travnju 2008. godine, utakmica je odgođena i odigrati će se početkom nove proljetne sezone.

Sve su se strane složile, te će prva utakmica biti odigrana u ranijem terminu uzvratne - 23. veljače sljedeće godine.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije