'UNAPRIJED ODLUČENO'

Događa se ono što je odvjetnik najavio: Još 13 osumnjičenih poslano u istražni zatvor

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI/PIXSELL
1/14
12.08.2023.
u 18:05

Sveukupno uhićeno ih je preko 100. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija uspjela identificirati pet glavnih osumnjičenika za ubojstvo. Riječ je o Hrvatu, Albancu i tri Grka

Istraga nasilnih sukoba među navijačkim skupinama koji su u noći s ponedjeljka na utorak zahvatili atensku četvrt Nova Filadelfija se nastavlja. Posebna je pozornost usmjerena na ubojstvo 29-godišnjeg navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa. U petak je prva grupa od 30 uhićenika, među kojima je bilo 26 Hrvata, ostavljena u istražnom zatvoru nakon izjašnjavanja o optužnici.

Danas je pred suca izvedeno još 27 uhićenih, a istražni sudac odredio je istu mjeru. Danas bi pred sud trebalo izaći još 13 osoba, no kako je i sam odvjetnik uhićenih BBB-a najavio, izvjesno je da ih čeka ista sudbina. Sutra bi pred istražni sud trebalo izaći još 35 osoba.

VEZANI ČLANCI:

Sveukupno uhićeno ih je preko 100. Grčka policija je prema pisanju tamošnjih medija uspjela identificirati pet glavnih osumnjičenika za ubojstvo. Riječ je o Hrvatu, Albancu i tri Grka. Jučer su Albanac, Grk i Hrvat rekli da nemaju veze s ubojstvom i iznijeli svoje verzije događaja.

VIDEO Grci: Otkriven uzrok i točno vrijeme smrti grčkog navijača. Našao se među sukobljenim huliganima

Komentara 9

DU
Deleted user
18:59 12.08.2023.

Obitelji i branitelji BBB trebaju zatražit međunarodnu pravnu pomoć,pomoć sud za ljudska prava u Strasbourgu, uključit udruge civilnog društva kao Helsinški odbor. Znamo svi kakav se medijski linč odvio nad njima u "vascijelom pravoslavnom svijetu".Vjeruje li netko da je Grčka pravna država?Kako se to ponašaju odvjetnici po službenoj dužnosti?To je sramota za cijelu struku. Neka Grci svoje političko/ideološke prijepore rješavaju međusobno. I ratni zarobljenici imaju pravu na pošteno suđenje i presumciju nevinosti.

GB
Gotfrid.Bujonski
19:19 12.08.2023.

Sve ih treba pustit!

Avatar TheJack
TheJack
19:16 12.08.2023.

U istrazni zatvor!? Pa zar ih ne salju u toplice? Cudni su ti grci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije