AKADEMSKI GRAĐANIN

Oduševljenje u Sarajevu: Edin Džeko je diplomirao

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.12.2018.
u 14:17

Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije BiH i napadač Rome, prisutne je pozdravio preko videolinka, što je izazvalo oduševljenje

U Olimpijskoj dvorani “Juan Antonio Samaranch - Zetra” jučer je održana svečana promocija i dodjele diploma diplomantima i magistrima Univerziteta u Sarajevu. 

Na svečanosti je promovirano 5246 diplomanata i magistara. Među ovogodišnjim diplomantima UNSA bio je i Edin Džeko, kapetan nogometne reprezentacije BiH i napadač Rome, koji je prisutne pozdravio preko videolinka, što je izazvalo oduševljenje. Džeko je postao vlasnik diplome sportskog menadžmenta.

Posebna priznanja dodijeljena su 181 najuspješnijem studentu prvog i drugog ciklusa studija i integriranog studijskog programa I. i II. ciklusa, a podijeljeno je i 55 zlatnih znački UNSA, 116 srebrenih i deset Povelja Univerziteta.

>> Pogledajte što je trener Dinama Nenad Bjelica rekao nakon povratka iz Turske

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Mi sami
Mi sami
14:32 02.12.2018.

Smijurija od države, smijurija od fakulteta.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:06 02.12.2018.

Edine koliko košta ono ispod stola

Avatar Mi sami
Mi sami
14:32 02.12.2018.

Smijurija od države, smijurija od fakulteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije