Navijačima u Beogradu

Oduzimali transparente podrške Antiću

Radomir Antić
13.08.2010.
u 14:20

Komentator Radiotelevizije Srbije potvrdio je da je vidio da na ulazu u stadion navijačima oduzimaju transparente podrške Radomiru Antiću, izborniku kojeg Nogometni savez Srbije više ne želi na klupi.

Iako na transparentima nije pisalo ništa ružno na račun čelnika saveza, koji su okrenuli leđa Antiću, redari su imali jasne upute da to ne može na stadion.

Fifa je upozorila Srbiju da ne smije smijeniti Antića zbog kazne od četiri susreta koju je dobio nakon SP-a.

Ključne riječi

Komentara 6

ZG
zgolub11
19:45 13.08.2010.

zvezdaforever, sad ka vam pribiljeze ovu pobjedu protiv grčke ona budete još više povečali prednost od ovog jednog boda a još kad se vaši mladi nogometaši kvalificiraju na prvenstvo ispred nas nema vam kraja,budučnost vam je zagarantirana

VA
Vatrenko
14:39 13.08.2010.

To je takozvana \"Srbska Demokracija\"!

MA
Majur
15:22 13.08.2010.

Molim????U kulturnoj srbiji tako nesto.....to nije moguce....Zar se nije taj savez u njega kleo nakon fantasticnih kvalifikacija i zar nije ostvaren povijesni uspjeh srbije na SP-a.....prva tri boda????Zar nije savezu jasno da je srbija ispala samo zbog te svima poznate\"belosvetske urote\" Vatikana,SAD-a,Njemacke,Tunguzije,Samoe i Eskima....anticu ostani jer samo ti znas i rekao si istinu o namjernom izbacivanju nogometne velesile smrdije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije