Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGAN SKOČIĆ

Oglasio se smijenjeni hrvatski izbornik: 'Ponekad su priče u medijima važnije od činjenica'

I novi izbornik U-21 reprezentacije Dragan Skočić bio je među uzvanicama susreta Šibenika i Gorice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
02.07.2024.
u 17:30

"Ponekad priče u medijima su bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče."

Čim je Hrvatski nogometni savez objavio vijest o smjeni izbornika selekcije do 21 godine Dragana Skočića (12 nastupa: 4 pobjede, 3 remija, 5 poraza), moglo se zaključiti da već ima novoga čovjeka za taj posao. Bit će to dosadašnji asistent Zlatka Dalića u A selekciji, legenda hrvatskog nogometa, 44-godišnji Ivica Olić. Ta odluka je zapravo očekivana: naime, još u travnju 2023. godine Olić je bio prvi favorit za tu funkciju, a onda je, sasvim neočekivano, tko zna kakvim kanalima, u prvim plan izbio Dragan Skočić. Već tada znala se Olićeva ambicija za trenerskim osamostaljivanjem, pa je nekako i logično da – kao čovjek iz sustava HNS-a – sada dobije priliku u mladoj reprezentaciji.

A Skočić se nakon svega oglasio na Facebooku i poslao znakovitu poruku:

"Želim puno sreće mom nasljedniku novom izborniku Hrvatske U21 reprezentacije Ivici Oliću! Sporazumno sam dogovorio raskid ugovora s HNS-om i na to nemam nikakvih zamjerki.

Hrvatska u kvalifikacijama za EP ima jedan poraz, isto kao i prvoplasirani Portugal i jednu utakmicu manje od Portugala. Ima jedan bod manje od Grčke i dvije utakmice manje od Grčke. Sljedeće četiri utakmice su kući, nakon što smo sve utakmice u grupi odigrali u gostima. Dakle i Portugal i Grčka dolaze kod nas, kao i Farski otoci i Andora. Pozicija za nastavak kvalifikacija je dobra.

Ponekad priče u medijima su bitnije od činjenica, iako nastaju na temelju nekih činjenica. Ali kad nastanu priče, počinju se ignorirati činjenice koje ne govore u korist priče."

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

I novi izbornik U-21 reprezentacije Dragan Skočić bio je među uzvanicama susreta Šibenika i Gorice
1/61
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije