Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBOR GAZZETTE DELLO SPORT

Dva Hrvata izabrana u najgoru momčad Eura

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
30.06.2024.
u 10:34

Ovo je Gazzettinih najlošijih 11 prvog kruga Eura: Livaković (Hrvatska) - Di Lorenzo (Italija), Antonio Silva (Portugal), Porteous (Škotska), Robertson (Škotska) - Brozović (Hrvatska), Milinković-Savić (Srbija) - Griezmann (Francuska), Bellingham (Engleska), Dembele (Francuska) - Vlahović (Srbija)

Talijanska La Gazzetta dello Sport izabrala je najgoru momčad prvog kruga Europskog nogometnom prvenstva. Među njima su se našla i dva vatrena nakon što Hrvatska nije uspjela proći skupinu. To su Dominik Livaković i Marcelo Brozović.

"Na Svjetskom prvenstvu u Kataru hrvatski je vratar bio ključan. U jedanaestercima protiv Japana u osmini finala obranio ih je tri, protiv Brazila u četvrtfinalu obranio je jedanaesterac Rodrygu, što je bila odlučujuća intervencija za ulazak u polufinale. Ovdje je probušen šest puta. Nije on bio jedini krivac, ostali su Hrvati razočarali, ali ovo nije bio onaj Livaković iz Katara", navodi Gazzetta o Livakoviću.

O Brozoviću se napominje sljedeće:

"Ako se prepustite mamcu novca, ako mislite da je novac vrijedan rizika pada forme i konkurentnosti, onda vam se to naplati na velikim natjecanjima. Saudijska Arabija oduzela je Brozoviću smisao za pozicioniranje, što je bila vrlo izražena kvaliteta bivšeg igrača Intera. Dapače, on je inače bio taj koji je režirao igru. Protiv Italije, i ne samo protiv Italije, vidjeli smo Brozovića u problemima, nesposobnog igrati u skladu sa svojim starim nogometom".

Ovo je Gazzettinih najlošijih 11 prvog kruga Eura:

Livaković (Hrvatska) - Di Lorenzo (Italija), Antonio Silva (Portugal), Porteous (Škotska), Robertson (Škotska) - Brozović (Hrvatska), Milinković-Savić (Srbija) - Griezmann (Francuska), Bellingham (Engleska), Dembele (Francuska) - Vlahović (Srbija).

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/24
 

Komentara 25

Avatar Seurat
Seurat
12:23 30.06.2024.

Samo jedan Talijan.... Obektivni kao i komšije s istoka 😏

BI
billynik
12:59 30.06.2024.

Ovo stalno nasrtanje na Livakovica je prešlo svaku mjeru, on nije kriv ni za jedan primljeni gol a sad prebrojite koliko je zicera skinuo.

Avatar CUBE
CUBE
12:02 30.06.2024.

Opet Hrvati bolji od nas, pa zar ni među lošima nismo među najboljima ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije