NELEGALNA ZARADA

Oko 300 nogometaša pod istragom u Španjolskoj

Kladionica
AFP
03.12.2009.
u 14:52

Prema pisanju madridskog dnevnika Marce, oko 300 igrača u Španjolskoj nalazi se pod istragom Španjolskoga nogometnog saveza (RFEF)zbog namještanja utakmica radi nelegalnoga bogaćenja na kladionicama.

Pod istragom se nalaze igrači iz prve četiri španjolske lige, a RFEF nije objavio njihova imena.

Već su od ranije poznata imena sedmorice osumnjičenih igrača na koje je RFEF upozorila Uefa, a to su Francisco Javier Suarez Lizano (Ejea, igrao u Granadi prošle sezone), Mario Gomez Atanet (Alcorcon, igrao u Cordobi prošle sezone), Juan Carlos Ceballos Pinto (Cordoba), Raul Lucha Hurtado (Amposta), Javier Monteys Verdaguer (Tarrasa) i Javier Lopez Vallejo (Zaragoza).

Od spomenutih igrača samo je vratar Zaragoze Lopez sada član kluba koji igra u elitnom razredu španjolskog nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije