Ivica zabio svoj 8. gol

Olić zabio gol u porazu Wolfsburga, kiks Bayera i Borussije

Ivica Olić
Foto: DPA/PIXSELL
25.01.2014.
u 17:35

Bio mu je to osmi gol u Bundesligi ove sezone. Ivan Perišić u igru je ušao u 61. minuti

Nakon što je Bayern jučer pobijedio Borussiju M. sa 2:0, i drugi njemački klubovi krenuli su s utakmicama u drugom dijelu sezone u Bundesligi.

U zanimljivom 18. kolu dogodila su se dva velika iznenađenja. Drugoplasirani Bayer iz Leverkusena izgubio je na gostovanju protiv Freiburga sa 3:2. Iako je momčad iz Leverkusena vodila i 1:0 te 2:1, nije uspjela do bod(ova), Klaus je u posljednjoj minuti razveselio domaće navijače.

A kiksala je i dortmundska Borussija koja je kod kuće odigrala 2:2 protiv Augsburga. I momčad Jurgena Kloppa dvaput je vodila, ali na kraju izgubila dva vrijedna boda. Zanimljivo je da je Bender zabio dva gola na ovom susretu, jedan u mrežu Augsburga, a jedan u vlastitu.

Wolfsburg je kod kuće izgubio od Hannovera 1:3, a utješni pogodak za domaćine zabio je Ivica Olić, koji je igrao do 69. minute. Bio mu je to osmi gol u Bundesligi ove sezone. Ivan Perišić u igru je ušao u 61. minuti.

Rezultati: Freiburg - Bayer 3:2, Borussia D. - Augsburg 2:2, Wolfsburg - Hannover 1:3, Nurnberg - Hoffenheim 4:0, Stuttgart - Mainz 2:1. Poredak: Bayern 47 (-1), Bayer 37, Borussia D. 33, Borussia M. 33...

Rezultati FA kupa, 4. kolo: Bournemouth – Liverpool 0:2, Manchester City – Watford 4:2, Wigan – Crystal Palace 2:1, Southampton – Yeovil 2:0, Birmingham – Swansea 1:2, Southend – Hull 0:2...      

Komentara 1

IS
istri
19:31 25.01.2014.

ako treba nekoga pohvaliti medju nase fudbal: to je zasigurno OLIC koji je veliki radnik o kojemu se malo prica jer umjesto pricanja on IGRA- SVAKA CAST TAKVIMA. BRAVO OLICU ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije