PROBLEMI PO DOLASKU

Olmov debi je odgođen! Flick: 'Nije u dobrom stanju'

Joan Gamper Trophy - FC Barcelona v AS Monaco
Foto: BRUNA CASAS/REUTERS
1/3
17.08.2024.
u 11:00

Punu raskoš svog talenta i nogometnog umijeća svijetu je Dani Olmo predstavio na Europskom prvenstvu u Njemačkoj ove godine. Tada je bio među igračima ključnim za osvajanje naslova prvaka, a brzo je reagirala Barcelona

Ovoga vikenda krenula je nova sezona španjolskog nogometnog prvenstva. Barcelona će je otvoriti gostovanjem kod Valencije. Bit će to prva službena utakmica novoga trenera Hansija Flicka, poznatog po fantastičnim domaćim i europskim uspjesima na klupi Bayerna, a koji je ovoga ljeta stigao u Kataloniju.

"Sigurno da se veselim prvoj utakmici. Valencia je odlična ekipa i sigurno nam neće biti lako. Nadam se da ćemo odmah pokazati da ove sezone možemo igrati dobar nogomet", rekao je Flick. Na poziciji glavnog stratega zamijenio Xavija Hernandeza, bivšeg igrača i trenera Barcelone čija je karijera u klubu završila u jeku nesuglasica s vodstvom.

Joan Gamper Trophy - FC Barcelona v AS Monaco
1/6

U prugastome dresu trebao je debitirati bivši igrač Dinama i RB Leipziga Dani Olmo. Ovog je ljeta ostvario je transfer u klub iz kojeg je potekao. Nakon pet izvrsnih godina u njemačkom prvoligašu, punu raskoš svog talenta i nogometnog umijeća svijetu je predstavio na Europskom prvenstvu u Njemačkoj ove godine. Tada je bio među igračima ključnim za osvajanje naslova prvaka, a brzo je reagirala Barcelona i za 55 milijuna eura ga dovela u momčad.

Ipak, otkriveno je da neće debitirati u večerašnjoj utakmici.  "Olmo nije u dobrom fizičkom stanju. Imao je dugo ljeto i kasno je krenuo s pripremama. Postepeno ga ubacujemo u trenažni proces. Olmo neće biti s nama protiv Valencije. Želimo da sve prođe dobro i bez ozljeda", objasnio je Flick.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije