Dinamo

Oni koji ne igraju nisu zadovoljni i Jurčić će morati čuvati mir

\'14.06.2011., stadion Maksimir, Zagreb - Okupljanje momcadi GNK Dinamo i prvi trening na celu s novim trenerom Krunoslavom Jurcicem.Krunoslav Jurcic.  Photo: Marko Prpic/PIXSELL\'
Marko Prpic/PIXSELL
30.06.2011.
u 20:59

Trener Krunoslav Jurčić već je na početku ozbiljnih pripremnih utakmica igračima pokazao tko se baš neće naigrati na početku sezone.

Za samo 13 dana Dinamo će odigrati svoju prvu utakmicu, počinje s kvalifikacijama za Ligu prvaka. A već danas igrači znaju tko će igrati, i tih 11 je vrlo zadovoljno. No, kad utakmice počnu i kad se bude vidjelo da oni koji su trenutačno na klupi i ne trebaju gajiti previše nade da će imati ozbiljnu minutažu, trener Kruno Jurčić imat će dosta posla.

Gazda je meka srca

Prije svega će morati sačuvati mir u svlačionici, paziti da oni koji su nezadovoljni, a to će biti uglavnom svi koji ne igraju, ne eksplodiraju.

Neće biti čudno ni ako pojedini igrači koji utakmice budu gledali s klupe ili tribine navrate u gornje odaje maksimirskog kluba, da sreću i zaštitu potraže kod gazde. A Zdravko Mamić meka je srca, uostalom nije dao da se Vahid Halilhodžić zimus riješi Adriana Calella.

– Calello je izuzetno ugodno iznenađenje za mene. Otkako sam otišao iz Dinama te se vratio, strašno je napredovao, pogotovu na tehničkom planu – ocijenio je ljubimca Zdravka Mamića trener Jurčić.

No, nije imao milosti, i Calello je na klupi koliko god je, vidjelo se to i na treninzima, napravio velike pomake u svojoj igri, ali to mu zasad neće previše pomoći.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u petak <<

Komentara 11

Avatar stominac
stominac
21:18 30.06.2011.

gosn junac ,nemoj uvijek potkopavati i praviti s***a u svojim člancima,deder se okani dinama i ne piši uvijek ***** protiv dinamovaca općenito!

MA
maraton
22:00 30.06.2011.

Šta znaći \"deder\" i je li to neka hrvatska ili BiH poštapalica?

BZ
Branko Zajec
21:17 30.06.2011.

Dali je ovo slobodna interpretacija novinara ili tu netko ne govori istinu ?! Prije nekoliko dana pročitao sam izjavu Jurčića, u kojoj tvrdi da želi imati 20 igrača - prvotimaca, koji mogu u svakom trenutku nekoga zamijeniti. Istina rekao je da ima jedanaestoricu za prvi susret i da ih želi uigrati do tada. To je malo neuobičajena izjava, ali možda je tako i bolje. Bilo kako bilo, Jurčić će morati davati šansu i drugima, jer u protivnom, dogodit će se predviđanja novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije