Ljetni košarkaški kamp

Ono što se ne usudi ni prvak Cibona, čini mali Rudeš

Ljetni kamp
Foto: Privatna arhiva
30.06.2019.
u 00:04

Organizatori zagrebačkog kampa najavljuju bivše NBA igrače Giričeka i Rudeža kao i niz poznatih domaćih trenera

S prvim danom srpnja krenut će jedan pomalo drugačiji košarkaški kamp, poseban ne samo po tome što se ne održava na moru ili u nekim toplicama već u užarenom nam glavnom gradu već i po tome da će trajati cijeli srpanj.

No, u takav ambiciozni projekt nije se upustio neki veliki klub poput Cibone (koja ionako nema svoju školu košarke) već to radi drugoligaš Rudeš.

I to u vrijeme kada je popularnost tog velikog sporta u našim krajevima, nažalost, u padu. No, u klubu kojem je dopredsjednik naš ugledni trener Neven Spahija ne posustaju tek tako:

- Iz analize koju smo radili, utvrdili smo da puno djece ostaje u Zagrebu za vrijeme ljetnih praznika pa smo došli na ideju da svima njima, djeci koja treniraju i vole košarku, omogućimo treniranje i zabavu tijekom cijelog srpnja. A ujedno s time pomažemo roditeljima da maknu djecu od video-igrica i televizije.

Kamp je osmišljen da nam se mogu priključiti djeca, djevojčice i dječaci od 6 do 14 godina, koja već treniraju košarku ali i početnici jer je kamp prilagođen objema grupacijama - najavili su iz kluba dodavši svemu da će gosti kampa biti renomirani hrvatski treneri, te bivši i sadašnji košarkaši poput dvojice bivših NBA igrača Damjana Rudeža i Gordana Giričeka, reprezentativca Filipa Krušlina te Jurice Golemca i drugih.

Kamp je osmišljen kao cjelodnevno druženje (od 8 do 16 sati) uz košarku i druge društvene i sportske aktivnosti.

- Tijekom dana održat će se dva treninga, a slobodno vrijeme koristi će se za društvene igre i dodatno upoznavanje s košarkaškom igrom. Posljednjeg dana kampa, a to je subota, treningu mogu prisustvovati roditelji, braća, sestre i ostali članovi obitelji - ističu iz kluba s Rudeške ceste 71.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije