HRABRE IZJAVE

Optimistični Meksikanci: Cilj nam je u Brazilu ostati do 14. srpnja

Miguel Herrera
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/2
27.05.2014.
u 23:29

- Nadamo se kako ćemo se vratiti u Meksiko 14. srpnja i to je cilj s kojim putujemo u Brazil - rekao je optimistični Herrera.

Izbornik Meksika Miguel Herrera tvrdi kako je cilj njegov momčadi odigrati najmanje pet utakmica na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

- Nadamo se kako ćemo se vratiti u Meksiko 14. srpnja i to je cilj s kojim putujemo u Brazil - rekao je optimistični Herrera.

Ako će Meksikanci kući tek 14. srpnja, to bi značilo da planiraju igrati najmanje polufinale, a zanimljivo je kako im igre u kvalifikacijama za Brazil baš ne daju velikog razloga za to.

 

Naime, SP su izborili tek nakon dodatnih kvalifikacija protiv Novog Zelanda jer su u sjevernoameričkoj zoni zauzeli tek četvrto mjesto, iza SAD-a, Kostarike i Hondurasa.

Meksikance može tješiti činjenica da nikad na svjetskim prvenstvima nisu ispadali u prvom krugu.

U Brazilu su u skupini A zajedno s domaćinom, Hrvatskom i Kamerunom.

>> Meksički izbornik zabranio seks i alkohol: Ne idemo na zabavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije