IMA LI KRAJA OVOJ AGONIJI?

Osijek nakon debakla želi prodati Belju? Ovo su opcije mladog 'vatrenog'

Dinamo izdominirao u drugom poluvremenu i odnio pobjedu protiv Osijeka s 5:2
Luka Stanzl/PIXSELL
21.08.2022.
u 19:43

Užasan početak sezone natjerao je čelnike kluba da počnu razmišljati o alternativnim načinima priljeva novca.

Nogometaši Osijeka trenutno proživljavaju pravu noćnu moru i kriza se ne nazire kraju. Nakon vrlo loše uvoda u novu sezonu, uslijedio je novi debakl i to na Maksimiru

Trupe Nenada Bjelice pregažene su u drugom poluvremenu nakon solidnog izdanja u prvom dijelu kada su mogli i voditi protiv favoriziranog Dinama (5:2). Ipak, obrana je djelovala katastrofalno, niti standardno dobar Ivušić nije mogao spasiti potop u vidu pet primljenih golova.

Iz Europe se ispalo vrlo rano, računalo se da će se doći do play-offa kako bi se malo napunila klupska blagajna, ali Kizližar i amaterska igra je ugasila sve snove. Zato se prvoligaš s Drave mora okrenuti prodajama igrača, prvi su u izlogu Ivica Ivušić, Laszlo Kleinheisler, svakako i Dion Drena Beljo.

Mladi reprezentativac je rijetka svijetla točka u svlačionici Osijeka, sinoć je opet zabio, dok mu je jedan pogodak opravdano poništen zbog nedozvoljene pozicije. Germanijak saznaje da Osijeka nema ništa protiv prodaje najvećeg dragulja jer se za njega još može utržiti dobar novac. 

Belji se nigdje ne žuri, njegovom agentu i obitelji se sviđa projekt i ideja njemačke Borussije iz Monchengladbacha i to je zapravo jedina opcija ukoliko se dogodi izlazni transfer. Druge ponude navodno ne dolaze u obzir pa je riješenje - ostati u Gradskom vrtu ili pojačati Monchengladbach. 

Vinkovčanin je ove sezone upisao četiri gola u pet utakmica, uprava bijelo-plavih je spremna razgovarati i za svotu manju od 10 milijuna eura. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 2

FR
freeshooter
20:03 21.08.2022.

Rezultatski promašaj sa KL uzima danak...no za Belju i njegov razvoj je sada prerani odlazak, za Osijek bi bilo bolje prodati Ivušića, ako se mora prodavati...a mora se...jedina opcija za razvoj je domaća, a to jedino znači dinamo...no mi smo prebukirani igračima, pa Bjelko...morat će se ispod cijene...

PL
plajo
22:18 21.08.2022.

Obrana (osim Ivušića) u banani, Jugović i Brlek ni blizu Žaperu i Nejašmiću , znači pola ekipe je za drugu ligu, kakvi Bralići, Fučci, Čeberki,Brleci ,Jugovići ,Jurčeviči ,,,sve to treba najuriti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije