KONFERENCIJSKA LIGA

Osijek se bori za Europu: 'Ne želimo biti sam u prolazu, već ostaviti trag'

Osijek: Konferencija za medije NK Osijek povodom 2. pretkola UEFA Konferencijske lige
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
24.07.2024.
u 15:30

Stvarali smo momčad s jakim tehničkim kvalitetama, stvarajući uvjete da najbolji igrači ostvare pun potencijal. Na dobrom smo tragu da protivnicima bude muka što moraju doći na Opus

Osijek sutra otvara novu sezonu. U 20 sati u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige dočekuje estonsku Levadiju. To će ujedno biti i debi Talijana Federica Coppitellija na klupi Osječana kad govorimo o službenim utakmicama.

"Poslije mjesec dana osjećam privrženost i očekujem podršku navijača sutra. Momčad je mlada i važno je da osjeti podršku. Nismo mogli napraviti više nego što smo uspjeli, radili smo non-stop. Moj debi? Već sam 15 godina trener, imam pokoju sijedu, navikao sam na proces i pritisak", kaže Coppitelli, a kapetan Vedran Jugović na to dodaje:

"Uložili smo velik trud da bismo ušli u Europu i zato ne želimo biti samo prolaznici, već ostaviti određeni trag. Uvjeren sam da ćemo imati dobru podršku sutra i na tragu toga ostvariti dobar rezultat".

GALERIJA Večernji u društvu olimpijaca stigao u Pariz. Pogledajte prizore s putovanja

Osijek: Konferencija za medije NK Osijek povodom 2. pretkola UEFA Konferencijske lige
1/10

Na pitanje o Osijekovim pripremama za početak sezone: "Teren će dati odgovor. Nabasali smo na možda jednog od najtežih protivnika u ovoj fazi jer Levadia igra jako dobro i bit će to teška utakmica", rekao je talijanski stručnjak.

"Stvarali smo momčad s jakim tehničkim kvalitetama, stvarajući uvjete da najbolji igrači ostvare pun potencijal. Stvarali smo ofenzivnu igru, brz protok lopte i ravnotežu u ofenzivnim pozicijama, organizaciju napada i obrane…", odgovorio je na pitanje o razlici između ovog i prošlosezonskog Osijeka. "Na dobrom smo tragu da protivnicima bude muka što moraju doći na Opus zbog nas i našeg načina igre!", dodao je Jugović.

VIDEO Rukometaši, stolnotenisači i vaterpolisti otputovali u Pariz

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
17:36 24.07.2024.

Kažu da je Partizan pun ko brod 🤓 dinamu pripada najviše zasluga, bili su neumorni svih 90 min

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije