PRVA HNL

Osječani za skok na treće mjesto

22.11.2008.
u 17:18

Iako je bez nekih igrača, momčad Osijeka pokušat će protiv Zagreba doći do četvrte uzastopne domaće pobjede kojom bi, naravno pod uvjetom da se “poslože” rezultati ostalih utakmica, mogla čak izbiti na treće mjesto prvenstvene ljestvice, točno mjesec dana nakon što je bila na korak do dna.

– Očekujem tri boda protiv Zagreba. Naš je cilj da se do kraja jeseni zadržimo u vrhu, a to možemo samo ako nastavimo pobjeđivati kod kuće – ističe trener Osijeka Tomislav Steinbrückner koji je cijeli tjedan muku mučio s prinudnim rotacijama unutar momčadi.

Naime, u izostanku u posljednje vrijeme nepogrešivog stoperskog para, u Varaždinu požutjelih Smoje i Pranjića, u nedjelju će obranom prvi put zajedno zapovijedati Višević i Vida, a strateg bijelo-plavih u međuvremenu je ostao i bez glavnog organizatora igre, trenutačno prvog asistenta HNL-a Josipa Kneževića, koji već dva tjedna vuče ozljedu butnog mišića i trenira odvojeno od momčadi.

– Rotacije u momčadi neće umanjiti naše ambicije. Ekipa smo koja ima širok izbor igrača, a koji su po kvaliteti svi slični – kaže Steinbrückner koji nimalo ne dvoji da će zamjene odraditi svoj posao.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije