RECORD

Otkriveni su detalji transfera Ferra u Hajduk. Poznato je koliko će Splićani platiti Benfici

Osijek i Hajduk sastali se u 29. kolu HT Prve lige
Davor Javorovic/PIXSELL
13.02.2023.
u 14:28

Sportski direktor Mindaugas Nikoličius blizu je kompletiranja transfera Portugalca na Poljud

Prema svemu sudeći, portugalski stoper Ferro trebao bi u dogledno vrijeme potpisati za splitski Hajduk i tako pojačati vrlo nesigurnu zadnju liniju. Portugalac se vraća na Poljud, ali ovog puta ne kao posuđeni igrač. Poslije nekoliko dana pregovora Hajduk je dogovorio uvjete te će otkupiti njegov ugovor. 

Portugalski medij Record otkriva kako će Hajduk isplatiti milijun i pol eura velikanu Benfici kojoj pripada i 20 posto odštete prilikom idućeg transfera. Dvadesetčetverogodišnjak kojeg je jedno vrijeme želio i Real, prošlog proljeća bio je na Poljudu pa se zatim vratio u Benficu. Spekuliralo se da ga želi i Nenad Bjelica dok je bio u Osijeku.

 

 

Benfica ga je zatim poslala u Vitesse gdje se ipak nije naigrao, propustio je posljednjih osam susreta u Nizozemskoj te mu zadnja utakmicu datira iz studenog prošle godine. 

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Komentara 1

ZA
zagi101
15:24 13.02.2023.

ma koga vi farbate da je njega htio Real?! dobar vic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije