Ružna gesta

Ronaldo razotkriven! Evo kako se sa suigračima ruga i vrijeđa Messija!

Ronaldo i Messi
Foto: NordPhoto/PIXSELL
11.11.2014.
u 19:20

No, nije samo Ronaldo taj koji vrijeđa, još nekoliko igrača zajedno s njim smišlja nadimke, a često za njega kažu da je psić ili lutkica koja stane Ronaldu u torbu

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi već godinama vladaju svijetom nogometa. Dvojica izvanzemaljaca, kako ih često nazivaju, najbolji su nogometaši današnjice, a na terenu su veliki rivali. Iako su često govorili da su različiti, ali da se poštuju, izgleda da se sve mijenja iza zatvorenih vrata. Barem kada je u pitanju Cristiano Ronaldo.

Naime, britanski Telegraph objavio je dio iz knjige Guillema Balaguea, stručnjaka za španjolski nogomet, koji tvrdi da je kroz razgovor s igračima Reala doznao kako se u svlačionici rugaju Lionelu Messiju. Tako se navodi da mu je upravo Ronaldo nadjenuo nadimak "motherfucker", što u prijevodu ne zvuči baš lijepo, već se radi o izrazito pogrdnom nazivu. Isto tako, Balague navodi da Ronaldo taj nadimak dodjeli i svakom svojem suigraču koji razgovara s argentinskim igračem.

No, nije samo Ronaldo taj koji vrijeđa, još nekoliko igrača zajedno s njim smišlja nadimke, a često za njega kažu da je psić ili lutkica koja stane Ronaldu u torbu. S tim da autor tvrdi da ima i gorih nadimaka...

>>Vrijeđao Messija? Evo što je Ronaldo odgovorio na optužbe

>>Kramarić pritisnuo C. Ronalda, Agüero, Costa i Neymar gledaju mu u leđa!

Komentara 15

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:15 12.11.2014.

i sta cemo sad ?

BI
billynik
23:37 11.11.2014.

A je članak, pa tko dopusti da se ovake gluposti objavljuju i kome to treba.

KT
KTM
22:00 11.11.2014.

Neki dan me nazvao Messi i rekao mi da ako braća izađu iz Dinama, da će Ted Ligety osvojiti ukupan poredak svijetskog kupa.Zato,kupite usisavač kod Gige u šuploj bukvi.Živa istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije