POGLEDAJTE VIDEO

Otkriveno zašto je pobješnjeli Đoković izbacio vlastitog brata Marka, jednu stvar mu ne oprašta

Adelaide International
Foto: LOREN ELLIOTT/REUTERS
1/4
10.01.2023.
u 11:00

Nole se u jednom trenutku okrenuo prema svojoj loži i nekoliko puta viknuo: "Izlazi, izlazi!" Marko je poslušao brata i pognute glave napustio boks. S njim su boks morali napustiti i menadžeri Edoardo Artaldi i Elena Capellaro

Srpski tenisač Novak Đoković izgubio je živce u nedjelju nakon dramatične završnice prvog seta meča finala teniskog turnira u Adelaideu koji je svojevrsni uvod u Australian Open, prvi veliki turnir godine. Sjajni Srbin na kraju je osvojio prvi naslov u novoj sezoni svladavši nakon preokreta Amerikanca Sebastijana Kordu s 2:1 (6:7, 7:6, 6:4).

Nije bilo nimalo jednostavno za Đokovića koji je bio vrlo nervozan. Đoković je izgubio prvi set u tie-breaku te izgubio živce zbog čega je najviše "nastradao" njegov brat Marko.

Nole se u jednom trenutku okrenuo prema svojoj loži i nekoliko puta viknuo: "Izlazi, izlazi!" Marko je poslušao brata i pognute glave napustio boks. S njim su boks morali napustiti menadžeri Edoardo Artaldi i Elena Capellaro. Video pogledajte OVDJE.

A srbijanski mediji sada su otkrili zašto je Đoković izbacio vlastita brata te menadžere. Naime, ovaj trojac nije se pridržavao onoga što Novak očekuje od svojih ljudi u loži. Oni moraju biti maksimalno koncentrirani na meč, pažljivo pratiti sve što se događa i ukazivati na moguće propuste. Ovaj put to nije bilo slučaj pa ih je Novak – potjerao.

Komentara 2

TE
Templo
11:26 10.01.2023.

Nije mi jasno zasto Goran trpi sva ta izdiranja na sebe i ponizenja, pa zar nije dovoljno zaradio u svojoj uspjesnoj karijeri, da sad ne mora dopustati sva ova ponizenja od Djokovica?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije