Poljudski izgnanici bacili rukavicu Krasimiru Balakovu

Otpisana Hajdukova mladost izaziva prvotimce

\'21.09.2010., Donje Ladanje, - Utakmica 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa izmedju NK Rudar 47 i NK Hajduk Split, Dinko Trebotic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
29.11.2011.
u 19:40

Zanimljiva ideja, koja u vodstvu Hajduka sigurno neće naići na plodno tlo, pojavila se u redovima onih koje je "pomeo" Krasimir Balakov u svom poljudskom mandatu. Naime, "otpisani", sve redom igrači ponikli u Hajduku, bacaju rukavicu izazova aktualnom igračkom kadru. Nude utakmicu da se vidi tko je bolji.

Bilo bi zanimljivo vidjeti momčad u sastavu Radošević – Režić, Jonjić, Glumac, Jozinović – Andrijašević, M. Ljubičić - Oremuš, Trebotić, Tičinović – Čop, koju bi mogao voditi Stanko Poklepvić protiv Hajduka kojeg vodi i želi Krasimir Balakov. Sve ove mladiće, stare između 18 i 23 godine Balakov je tijekom svog mandata na razne načine maknuo iz Hajduka.

 

Publike bi sigurno bilo više nego na nekim prvenstvenim utakmicama, ali ideja je teško izvediva, jer bi to bila utakmica "visokog rizika". Zamislite da kojim slučajem pobjede "otpisani"... Naravno, ima i puno drugih prepreka za odigravanje takve utakmice, dio "otpisanih" morao bi dobiti dopuštenje za igranje od svojih klubova.

Ključne riječi

Komentara 6

HM
hm12345
20:22 29.11.2011.

Sad će Maleš odbiti ovu ponudu, uz obrazloženje da su ovi mladići došli na tu ideju uz poticaj Mamića, i da će ih on novčano stimulirati da pobjede Hajdukove prvotimce. Zaista nisam siguran tko bi pobjedio u ovoj utakmici, uu svakom slučaju ovi otpisani bi odigrali ravnopravnu utakmicu, a to bi bio još jedan pokazatelj kako se radi u Hajduku, i da kod njih nema logičnih kriterija prema kojima se ulazi ili izlazi iz momčadi.

Avatar double_D
double_D
20:34 29.11.2011.

Kakva glupost! Ovo je sramotan napad i podmukla provokacija na trenerov račun (Balakov) i njegove odluke, te direktan pokušaj da se destabilizira Hajduk.

ZA
zagy111
20:41 29.11.2011.

da se dobro radi u Hajduku,ne bi otpisivali,za svoje mogucnosti,perspektivne igrace...al s ovakvim pristupom su godinama izza Dinama...izgleda da prevladavaju osobni interesi pojedinaca na stetu kluba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije