Futsal finale

Otvorena finalna serija: Olmissum odnio pobjedu u energičnom i napadačkom dvoboju

Zagreb: MNK Futsal Dinamo po prvi puta ugostio ekipu MNK Torcida
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
19.05.2023.
u 22:22

Dinamo je pokušao izvući i golmana te se tako vratiti u igru, ali na kraju se na Ribnjaku orilo: "Majstori sa mora ove noći pjevaju..."

Održan je prvi susret finala za futsal prvaka Hrvatske. Na Ribnjaku u Omišu Olmissum je pobijedio Futsal Dinamo s 2:1. Uzvrat će se igrati u ponedjeljak u Omišu, a zatim se finale seli u Zagreb. Obije momčadi osigurale su Futsal ligu prvaka, a ona koja tri puta pobjedi odnosi i hrvatski naslov.

Prva utakmica bila je napadačka i energetična s obije strane. U prvom poluvremenu je nakon greške Olmissuma Filip Novak im je prošao iza leđa i uspio proslijediti loptu Luki Periću za 1:0 u 17 minuti i prednost gostiju. Možda je upravo to potaknulo Omišane na jači pritisak od početka drugog dijela i nakon nekoliko promašaja Duje Kustura je uspio zabiti za izjednačenje u 27 minuti.

Nakon toga napetije je bilo i na tribinama, ali i na terenu među igračima. Daniel Dekanić udario je Duju Kusturu laktom, a potom je Luka Perić dobio crveni karton jer je u gužvi udario Marka Kuraju. Perić neće moći igrati iduću utakmicu.

VEZANI ČLANCI:

Nakon crvenog kartona Dinamo se branio od konstantnih napada Olmissuma, ali pogotka nije bilo do 32 minute kada je s desetak metara pucao Josip Jurlina, a lopta je završila u Dinamovom golu. Do kraja susreta nastavila se energična igra. Dinamo je pokušao izvući i golmana te se tako vratiti u igru, ali na kraju se na Ribnjaku orilo: "Majstori sa mora ove noći pjevaju..."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije