pravi virtuoz

Ovaj igrač vjerojatni je konkurent Rakitiću u Barci - Fabregasova je kopija!

Wissam Ben Yedder
Foto: Youtube Screenshot
03.02.2015.
u 13:27

Igrač tuniškog porijekla Barcu bi mogao stajati oko 7,5 milijuna eura.

Iako je Fifa kaznila Barcelonu zbog transfera maloljetnih igrača pa u 2015. godini ne može kupovati pojačanja, katalonski klub ne miruje.

Oko je 'bacio' na veznjaka Toulousea, Wissama Ben Yeddera (24), koji bi na Camp Nou, ako se prelazak realizira, mogao stići najranije 2016. godine.

Nerijetko ga uspoređuju sa slavnim veznjakom Chelsea, Cescom Fabregasom, a zanimljvo da je uz mladu francusku reprezentaciju nastupao i za futsal reprezentaciju.

Igrač tuniškog porijekla Barcu bi mogao stajati oko 7,5 milijuna eura, a svojim dolaskom postao bi konkurencija i Ivanu Rakitiću.

>>Rakitić o gađanju suca: Nisam znao bih li se smijao ili reagirao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije