VARTEKS

Ovaj put zakazali su varaždinski napadači

17.11.2008.
u 17:41

Trener Varteksa Dražen Besek nakon utakmice s Osijekom nije mogao biti zadovoljan.

- Imali smo inicijativu cijelo drugo poluvrijeme. Pritiskali smo vrata gostiju i bilo je samo pitanje vremena kad će kapitulirati. Šteta što nismo uspjeli realizirati nekoliko vrlo izglednih prilika. Tko zna, da se nije spustila magla, kako bi se stvari odvijale u preostalih desetak minuta - rekao je Besek.

Nakon ne pretjerano kvalitetnog prvog dijela, krojači su znatno bolje otvorili drugih 45 minuta igre. Lopta je cijelo vrijeme bila u posjedu varaždinskih nogometaša. Mumlek, Golik i Brezovec držali su sve konce igre u svojim rukama. No, ovaj put zakazala je realizacija. Mujanović i Novnić nisu se proslavili pred golom gostiju.

- Imali smo sve, igru i prilike. Izostali su jedino golovi - prokomentirao je zapovjednik varaždinske obrane Mario Lučić.

Gosti tijekom cijelog susreta nisu ni jednom ozbiljnije priprijetili.

- Ovaj put nismo ponavljali greške iz nekih prijašnjih utakmica. Odlično smo zatvorili prilaze našim vratima, tako da se osječki napadači nisu previše naigrali. Radili smo pritisak na njihovoj polovici u cijeloj utakmici. Samo da smo još uspjeli zatresti mrežu - dodao je Lučić.

Pobjedom su Varaždinci propustili priliku da se probiju i na četvrto mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Do kraja jesenskog dijela sezone još su tri kola. Već ove nedjelje Varteks odlazi u goste Šibeniku.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije