PAMETNA ODLUKA

Ovečkin: Suspenzija? Bit ću još žešći!

Aleksandar Ovečkin
AFP
02.12.2009.
u 19:54

Sjajni ruski hokejaš Aleksandr Ovečkin tvrdi da neće promijeniti stil igre nakon što je zaradio isključenje u u pobjedi svojih Washington Capitalsa protiv Caroline (3:2) u NHL ligi u ponedjeljak.

Rus je led napustio poslije osam minuta prve dionice nakon što je koljenom ušao u koljeno Timu Gleasonu. Vodstvo NHL lige kaznilo ga je suspenzijom od dvije utakmice.

- Ništa neću promijeniti u svojoj igri, mogu biti samo još žešći - poručuje Ovečkin, koji je u manje od tjedan dana zaradio već drugo isključenje!

Trener Washingtona Bruce Boudreau najavio je u utorak da će porazgovarati s Ovečkinom o njegovoj agresivnosti na ledu. Međutim, u srijedu je tek poručio:

- Alex je zadovoljan načinom na koji igra.

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
-z-g-u-srcu-
23:37 02.12.2009.

hahahah ovechkin samo naprijed...nemogu ti nista ...najbolji si.....gledo dam tekmu protiv caroline i sjajno je asisitro za izjednacujuci gol......a ovo je slucajno bilio sta su se kasnije udarili koljenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije