oni su oduševili

Ovo je najbolja momčad Lige prvaka ove sezone

Barcelona
Reuters/PIXSELL
07.06.2015.
u 13:20

Portal Goal je izabrao najbolju momčad elitnog natjecanja u ovoj sezoni, a najviše predstavnika, čak četiri ima Barcelona.

Barcelona je pobijedila Juventus (3:1) u finalu Lige prvaka i peti puta postala europski klupski prvak. Portal Goal je izabrao najbolju momčad elitnog natjecanja u ovoj sezoni, a najviše predstavnika, čak četiri ima katalonski klub.

Riječ je o vrataru Ter Stegenu, braniču Piqueu, veznjaku Iniesti te napadaču Messiju.

Finalist Juventus ima tek jednog predstavnika u najboljoj momčadi, a riječ je o braniču Chielliniju koji nije nastupio u Berlinu.

U najboljoj momčadi još su dva igrača Reala te po jedan iz Bayerna, Porta i Monaca. O kojim je igračima riječ pročitajte na portalu Goal.com.

>>Evo što je emotivni Rakitić rekao nakon osvajanja Lige prvaka!

>>Rakitić ušao u povijest, Hrvatska ima treći put zaredom prvaka Europe!

Komentara 2

DA
damirtankovic
20:51 07.06.2015.

Ovog Kroosa furt rivljeju u nekakve najbolje momčadi, a nije zavrijedil biti ni u trećoj jedanaestorici, igral je kriminalno ove godine.

Avatar flame
flame
13:50 07.06.2015.

Pomalo su tragikomični ovi izbori. Pa zar nije Barcelona najbolja momčad ove sezone?:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije