JAVIO SE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Ovo je Novak Đoković napisao nakon poraza Hrvatske, objavu su prenijeli svi mediji u Srbiji

Novak Đoković
Foto: EXPA/PIXSELL
1/6
14.12.2022.
u 10:04

Jedan od najboljih tenisača svih vremena objavio je fotografiju na kojoj su Luka Modrić i Dejan Lovren, tagirao ih te poslao čestitku cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na odličnom turniru.

Srbijanski tenisač Novak Đoković javio se na Instagramu nakon poraza Hrvatske od Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Jedan od najboljih tenisača svih vremena objavio je fotografiju na kojoj su Luka Modrić i Dejan Lovren, tagirao ih te napisao:

- Čestitke ovim momcima i cijeloj ekipi na još jednom sjajnom prvenstvu.

Đoković je uz to čestitao i pobjedničkoj momčadi.

- Bravo za Lea i Argentinu - napisao je Đoković, a njegovu čestitku Hrvatskoj prenijeli su praktički svi važniji mediji u Srbiji.

>> Unatoč porazu, navijači na Trgu bana Jelačića slavili uspjeh Vatrenih i održali pozitivnu atmosferu

Inače, Đoković je prije četiri godine je otkrio da je navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje smo osvojili srebro, a mnogi su ga zbog toga kritizirali. Nije tajna da je Đoković u odličnim odnosima s brojnim hrvatskim nogometašima, čak se i fotografirao s Modrićem, Kovačićem, Rakitićem i Perišićem, zbog čega je čak morao javno 'braniti' svoj stav, odnosno objašnjavati ljutitoj srpskoj javnosti zašto navija za našu reprezentaciju.

- Prije svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Znam da su ratne rane mnogima još svježe. Ali sport se mora držati podalje od politike. Oni su nam prvi susjedi, i Hrvatska i Srbija i BiH i Makedonija, i nekako ih gledam kao svoje - izjavio je Đoković prije četiri godine. 

Njegov stav se tada nekima u Srbiji nije svidjelo, no Đoković na to nije ni trepnuo. Sada je još jednom pokazao da je veliki čovjek i sportaš.


 

Komentara 106

VO
Vojvođanka
11:41 14.12.2022.

Nole je, na prvom mestu, dobar čovek. Da je takvih više! Rezultat je takav kakav jeste, no, hrvatska reprezentacija je sjajna! Čestitke, uvek uz komšije!

DU
Deleted user
13:58 14.12.2022.

Djokovic je sportski cestitao Hrvatskoj reprezentaciji na ucinjenom na svetskom prvenstvu sto po normalnim ljudima uopste nije mala stvar, cak sto vise svaka cast. Nacionalistima se ne obraca ovaj Sportista na nijednoj strani, pametni ljudi ce shvatiti i prihvatiti cestitke, ko i sta je Djokovic i kako razmislja to je moralnim ljudima poznato. Biti navijac Zvezde ne znaci biti cet kao ni navijac Dinama biti ust. Je.... izuzetke. Sa moje strane srdacne cestitke za sve sportiste i ljude dobre volje, srecne i blagoslovene bozicne i novogodisnje praznike, zivo i zdravo bili.

HR
Hrvoje95
14:19 14.12.2022.

Tenisač GOAT Novak je podržal naše nogometaše i to je za cjenit, a ne analizirat to što je Srbin te negativno komentirat ! Ja poznam mnoge Hrvate koji imaju srpske korene i od oca i od matere , kao i mnogi drugi Hrvati koje ne poznam, ali su dobri i pošteni i to je za cjenit !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije