SRAMOTNO PONAŠANJE

Ovo mu nije trebalo: Cristiano Ronaldo prostačkim potezom izazvao gađenje, za sve su krivi - Srbi?!

Screenshot: X.com
18.08.2024.
u 11:35

Ovakvi se potezi ne toleriraju na Arapskom poluotoku pa bi Ronaldo zbog svega mogao biti kažnjen

Da baš i ne zna gubiti, odnosno sportski se ponašati kada njegova ekipa bude poražena na nekoj utakmici, Cristiano Ronaldo je to demonstrirao na desetke puta. Svega je bilo i u Manchesteru i u Madridu, Torinu, a evo i sada u Saudijskoj Arabiji. Pod "stare dane", jedan od najvećih nogometaša svih vremena i dalje pokazuje svoju lošu stranu. A kao da to svaki puta čini na sve bezobrazniji način.

Ovoga vikenda igrao se Superkup Saudijske Arabije kojeg je njegov Al Nassr izgubio s 4:1 od najvećeg mu rivala Al Hilala. Tri od četiri gola za Al Hilal postigli su srpski reprezentativci - Sergej Milinković Savić i Aleksandar Mitrović, a Ronalda je poraz toliko isfrustrirao da je kod mnogih njegov potez izazvao gađenje.

Naime, u jednom je trenutku, nakon gestikuliranja rukama prema svojim suigračima simulirao vršenje velike nužde, što je zgrozilo sve, kako na stadionu, tako i na društvenim mrežama gdje se snimka brzo proširila. Inače, ovakvi se potezi ne toleriraju na Arapskom poluotoku pa bi Ronaldo zbog svega mogao biti kažnjen.

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
17:51 18.08.2024.

Pa samo je pokazival iz koje su zemlje ti koji su im dali golove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije