Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA ODLUKA

Ovo se rijetko viđa: Nude mu ogroman novac, a on je odlučio ostati u Hrvatskoj!

Zagreb: 72. izbor najboljih sportaša u organizaciji Sportskih novosti
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
24.01.2024.
u 12:57

U Kataru bi zaradio čak pet milijuna eura za tri godine, no zahvalio se na toj ponudi. Pojasnio je kako želi Rijeci pomoći u utrci za naslov prvaka, a istodobno u ovim godinama (23) radije priželjkuje transfer u neki europski klub, i to na ljeto, pa čak i po cijenu slabijih primanja.

Marco Pašalić, novi Rijekin reprezentativac, odbio je transfer u vodeći klub katarske lige Al Sadd. Rijeci bi pripalo čak pet milijuna eura, i ona je pristala na ponudu Kataraca, ali Pašalić se zahvalio na ponudi. 

U Kataru bi zaradio čak pet milijuna eura za tri godine, no zahvalio se na toj ponudi. Pojasnio je kako želi Rijeci pomoći u utrci za naslov prvaka, a istodobno u ovim godinama (23) radije priželjkuje transfer u neki europski klub, i to na ljeto, pa čak i po cijenu slabijih primanja. 

Rijetkost je da neki nogometaš odbije tako veliki iznos, ali eto - Pašalić je pokazao lojalnost Rijeci u važnome razdoblju za klub, a i očito smatra kako je premlad za odlazak u arapsku egzotiku. 

Marco Pašalić započeo je svoj nogometni put u VfB Stuttgart II, klubu koji mu je pružio priliku za razvoj i afirmaciju. Tijekom svojih dviju godina u ovom klubu, Pašalić je odigrao 52 utakmice, postigavši 14 golova.  U ljeto 2021. godine, Pašalić je prešao u redove Borussije Dortmund II, gdje je nastavio pokazivati svoj nogometni talent i doprinos momčadi. Tijekom ovog razdoblja, odigrao je 35 utakmica i postigao 6 golova. Njegove izvedbe u rezervnom timu Borussije Dortmund nisu prošle nezamijećeno, te je ubrzo dobio priliku i u prvom timu.

Ubrzo nakon dolaska u rezervni tim, Pašalić je dobio priliku igrati za prvu momčad Borussije Dortmund. Proveo je samo godinu dana u prvom timu i odigrao jednu službenu utakmicu, ali njegovo prisustvo u momčadi svakako je bilo važno iskustvo u njegovoj karijeri. Nakon iskustva u Njemačkoj, Pašalić se  pridružio HNK Rijeci. Postao je važan član momčadi, a kruna svega je poziv u hrvatsku reprezentaciju.

 
Ključne riječi

Komentara 4

OL
olujasviholuja
13:29 24.01.2024.

Svaka čast Marco,nije sve u novcima👍🇭🇷

CR
Cromis
13:33 24.01.2024.

Svaka čast !! To se rijetko viđa.👌

Avatar joshan
joshan
16:37 24.01.2024.

to se zove karakter!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije