ESTABAN CAMBAISSO:

Ovo što se događa Kovačiću se može dogoditi bilo kome drugome

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
04.12.2013.
u 14:31

- Ovo što se događa Mateu se može dogoditi i meni ili bilo kome drugome. Inter je uložio u Kovačića, a to su napravili jer vjeruju u njegov potencijal. A svi znamo da ima veliki potencijal - rekao je Cambiasso.

Mateo Kovačić odigrao je odličnu utakmicu za Hrvatsku u uzvratu dodatnih kvalifikacija protiv Islanda, međutim povratkom u Inter došao je u nemilost trenera Waltera Mazzarrija koji mu daje minute na kapaljku. O njegovom statusu progovorio je jedan od najiskusnijih 'nerazzurra' Esteban Cambiasso.

- Trener je taj koji donosi odluke. Ovo što se događa Mateu se može dogoditi i meni ili bilo kome drugome. Inter je uložio u Kovačića, a to su napravili jer vjeruju u njegov potencijal. A svi znamo da ima veliki potencijal - rekao je Cambiasso.

>> 'Kovačićeve karakteristike ne odgovaraju treneru Intera'
>> Mazzari: Kovačić će igrati od prve minute kad se popravi u obrani i napadu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije