PROBLEMI S MIŠIĆEM

Ozlijeđeni Niko Kranjčar zabrinuo izbornika

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
09.04.2014.
u 17:19

- Srećom, mišić nije puknuo, nego je u pitanju istegnuće, pa očekujem da će se brzo vratiti na travnjak – kazao je izbornik Niko Kovač.

Niku Kranjčara (29) ponovno muči ozljeda zadnje lože, zbog koje je već treću utakmicu zaredom u QPR-u izvan konkurencije. Niko je posljednji put nastupio 25. ožujka protiv Wigana, a otad je propustio mečeve s Blackpoolom, Bournemouthom i Blackburnom.

- U kontaktu sam s Nikom, izvijestio me o svojim problemima. Očito je došlo do prevelikog opterećenja, jer odigrao je dosta utakmica (26, nap. a.) i sada to dolazi na naplatu. Srećom, mišić nije puknuo, nego je u pitanju istegnuće, pa očekujem da će se brzo vratiti na travnjak – kazao je izbornik Niko Kovač.

Podsjetimo, Kranjčar je istu ozljedu imao i početkom ožujka, kada je pauzirao četiri utakmice, a propustio je i nastup za reprezentaciju protiv Švicarske u St. Gallenu. Čini se da Nikinoj osjetljivoj muskulaturi nikako ne odgovara ritam igranja dvije utakmice tjedno, a takav ga tempo čeka sve do 3. svibnja, te vjerojatno i nekoliko dana dulje uđe li QPR u kvalifikacije za ulazak u Premijernu ligu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije