sedmi naslov

Pacquiao obranio naslov u velter kategoriji

Manny Pacquiao, Ricky Hatton
Pixsell
14.03.2010.
u 11:52

Filipinski boksač Manny Pacquiao (31) lako je obranio naslov prema WBO verziji u velter kategoriji pobjedom nad Gancem Joshuom Clotteyjem.

Slavio je Pacquiao jednoglasnom sudačkom odlukom (120-108, 119-109, 119-109) pred više od 50.000 gledatelja na Cowboys stadionu u Arlingtonu, domu momčadi američkog nogometa Dallas Cowboysa.

Pacquiao je bio agresivniji i i dominantniji borac tijekom svih 12 rundi i na kraju je slavio zasluženo protiv 4.5 kilograma težeg 32-godišnjeg borca koji je od 2008. do 2009. bio svjetski prvak po IBF-verziji.

- Clottey nije lak protivnik jer je fizički jako snažan. Primao je moje udarce s lakoćom i nije izgledao kao da ga smetaju. Ovu pobjedu posvećujem svima vama, posebno ljudima na Filipinima - rekao je nakon borbe razdragani Pacquiao, koji u svojim vitrinama ima sedam naslova svjetskih prvaka u različitim kategorijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije