NOGOMET - 1. HNL

Pada odluka i o vrhu i o dnu!

30.04.2004.
u 00:00

U derbiju Dinama i Hajduka neće biti neodlučenog rezultata

VINKOVCI - Po prirodi optimist, po karakteru borac, po horoskopu strijelac. Davor Mladina od prošle nedjelje ponovo je na Cibalijinoj klupi. Trener koji je u svojoj tek šest godina dugoj trenerskoj karijeri čak četiri puta ulazio s momčadi u viši razred natjecanja spremno se uhvatio ukoštac s Cibalijinim teškoćama.- Drago mi je da sam ponovo u Cibaliji, u kojoj sam bio kratko prije tri godine. Rekao bih, na pravome mjestu, ali u krivo vrijeme. Ponosim se svojim rezultatima i dosadašnjim trenerskim radom - kaže Mladina.

Dinamo - Hajduk 12

- Nakon dugo vremena imamo derbi u kojem se izravno odlučuje o prvaku države. Moguća su sva tri znaka, iako mislim da, zbog važnosti, susret neće završiti neodlučeno. Hajduku odgovara i bod, jer i s njim rješava prvenstvo, dok Dinamu treba pobjeda. Dao bih prednost Splićanima do kraja prvenstva.

Osijek - Zadar 1X

Osijek je na domaćem terenu u našem prvenstvu favorit u susretima gotovo sa svim klubovima. Zadar čitavu ligu za prvaka igra bez osobitog motiva, pa mislim da gosti neće iznenaditi.

Rijeka - Varteks 12

Varteks u posljednje vrijeme igra dobro, što je pokazao u utakmicama s Hajdukom i Dinamom. Rijeka kod kuće igra tvrdo, blaga prednost domaćinu.

Cibalia - Marsonia 1

Ozračje je među mojim igračima više nego dobro. Dat će sve od sebe, što bi moralo biti dovoljno za pobjedu. Marsonia ima teškoća, no i Slaven Belupo imao ih je prije tjedan dana, pa smo teško pobijedili.

Slaven Belupo - Zagreb 1X

Slaven Belupo poznat je kao negostoljubiv domaćin. U Koprivnici se teško osvajaju bodovi. Domaćin će u odnosu na prošlu utakmicu sigurno imati veći izbor igrača, što mu daje prednost u odnosu na "pjesnike".

Inter - Kamen Ingrad 1X

To je utakmica u kojoj će Inter staviti točku na i svoje borbe za ostanak. Gosti su svoje motive ispucali, sada je pitanje od utakmice do utakmice te osobnog nadahnuća pojedinaca kako će igrati.

IGOR BUNTIĆ

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije