Gorka šala Engleza

Pancirka za SP u JAR-u za 50 funta

Pancirka
Screenshot
14.01.2010.
u 16:58

Posljednja zbivanja na Afričkom kupu nacija potakla su dežurne engleske ''šaljivdžije'' na prilično neslanu šalu - izradu pancirki za JAR.

Napad na nogometnu reprezentaciju Toga u Angoli i smrt još su u glavama igrača te reprezentacije.

– Ne mogu još ni trenirati, a kamoli igrati nogomet, pustite me još neko vrijeme – zamolio je Adebayor, najveća zvijezda Toga, svoje poslodavce u Manchester Cityju.

– Ne mogu još ništa, pa čovjek mi je umro na rukama – zavapio je Adebayor.

A taj napad na nogometaše u Africi dao je ideju jednoj tvrtki u Engleskoj da napravi posebne pancirne košulje za engleske navijače. Izazvale su te pancirke, koje imaju englesku zastavu i stoje 50 eura, ljutnju Južnoafričke Republike, ali još više navijačke skupine engleske reprezentacije.

– Hodati s pancirkom na kojoj je zastava isto je kao da hodate s metom.

– Štiti vas od oštrica noža, posjeklina, udaraca, stakla... reklamiraju proizvod koji se pojavio prvo na engleskom tržištu. No, proizvođač nudi pancirke i s drugim zastavama.

Tvrtka koja ih proizvodi obvezala se da će dio prihoda dati za borbu protiv kriminala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije