crveni alarm

Panika na Poljudu: Marko Livaja neće igrati za Hajduk u ključnim utakmicama sezone?

Split: U 18. kolu Supersport HNL-a sastali se Hajduk i Šibenik
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
24.02.2023.
u 17:20

Kapetan i najbolji igrač splitskih bijelih upitan je za nedjeljnu utakmicu u Zagrebu

U nedjelju od 15 sati igra se najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka u Maksimiru u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a. Splitski Hajduk našao se u velikim problemima jer je pod upitnikom nastup kapetana i najboljeg igrača Marka Livaje. Hrvatski reprezentativac već nekoliko dana ne trenira s momčadi zbog viroze.

Livaja tako nije siguran za naredna dva vezana gostovanja Hajduka, kod Dinama i Osijeka u hrvatskom kupu. U pitanju je viroza koja je u proteklom tjednu oborila u postelju i Darija Melnjaka, a i još nekoliko igrača se žalilo na povišenu temperaturu i bolove.

Izostanak Livaje bila bi još jedna jako loša vijest za Ivana Leku koji je u protekla dva tjedna, zbog bolesti i ozljeda, ostao bez čak šestorice važnih igrača, a kada se tome dodaju od ranije ozlijeđeni prvi vratar Lovre Kalinić te Josip Elez, jasno je da je momčad desetkovana, a Leko u velikim problemima pred možda i dva ključna dvoboja sezone. 

Kod najboljeg napadača lige je dobra stvar što nije zaradio koronavirus ili gripu, pa još ima šanse da oporavi za vječni derbi s plavima.

Komentara 10

BI
billynik
17:23 24.02.2023.

Ma nema veze glavno da sudci sude penale.

KA
kažemja
17:32 24.02.2023.

S njim ili bez njega Dinamo ovo rutinski dobija.

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
17:57 24.02.2023.

Nema problema sudačka organizacija igra za vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije