KOMENTAR VATRENOG

Pašalić nakon remija: 'Doma igramo bolje. Sve je otvoreno, moramo samo dignuti glavu'

Prva utakmica Rijeke i Olimpije u play-offu za ulazak u UEFA Konferencijsku ligu
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/22
22.08.2024.
u 22:50

"Samo večeras zadnjih pola sata smo malo pali, ali i to je isto dio nogometa. Oni su dobra ekipa, imaju brze igrače", rekao je Marco Pašalić o utakmici koja Rijeci nije puno toga donijela

Nogometaši Rijeke u prvom su susretu posljednjeg pretkola Konferencijske lige kao domaćini na Rujevici igrali 1-1 (1-0) protiv ljubljanske Olimpije. Rijeku je u vodstvo doveo Franjo Ivanović (33), a poravnao je Pedro Lucas (76-11m).

Usporkos brojnim šansama u prvome poluvremenu i dobrome početku drugoga, pad je na terenu nakon penala bio očit. Ljubljanski klub je napadao sa svih strana i imao nekoliko dobrih prilika. Rijeka se probudila na kraju, ali tada je već bilo kasno za vraćanje pobjede kojom bi na gostovanje mogli otići sa nešto boljim rezultatom.

GALERIJA Znate li tko su ovi nogometaši? Uz njih ste proveli djetinjstvo, a neke ćete sada teško prepoznati

Prva utakmica Rijeke i Olimpije u play-offu za ulazak u UEFA Konferencijsku ligu
1/13

"Nismo loše igrali, šteta što smo primili gol. Doma igramo najbolji nogomet. Moramo samo nekad dignuti glavu i dodati loptu nekom drugom. Gađao sam iz kornera i iz još nekih pozicija, danas nije ušla, neki drugi dan će ući. Imali smo lijepe akcije. Kapa do poda ekipi", rekao je Marco Pašalić pa se osvrnuo na uzvrat za tjedan dana.

"Ako ovako budemo igrali sljedeći tjedan u Ljubljani, mislim da je sve otvoreno. Moramo igrati isti ovakav nogomet i kad uđu izmjene. Samo večeras zadnjih pola sata smo malo pali, ali i to je isto dio nogometa. Oni su dobra ekipa, imaju brze igrače", zaključio je hrvatski reprezentativac.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije