Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN DEBI

Pašalićeva majka ganula navijače: 'Hvala ti za ove trenutke. Hvala Bogu i onima koji su vjerovali'

Zagreb: Luka Ivanušec i Marco Pašalić obratili se medijima uoči treninga
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/48
19.11.2023.
u 14:21

"Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava. Treme nije bilo, a sada sam presretan, skroz sam van sebe", rekao je Marco Pašalić nakon utakmice protiv Latvije

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Latviju rezultatom 0:2 u kvalifikacijskoj utakmici za Europsko prvenstvo 2024. godine. Vatreni su time skočili na drugo mjesto s dva boda ispred trećeplasiranog Walesa koji je u Armeniji propustio osigurati pobjedu (1:1). Tako je sada sve u rukama hrvatske momčadi koja u utorak (21. studenog) na Maksimiru dočekuje Armeniju, a Wales se može tek nadati čudesnoj pobjedi njihovih jučerašnjih protivnika.

Utakmicu su obilježila i dva debija. U dresu hrvatske reprezentacije po prvi puta su zaigrali Dinamov Martin Baturina i Rijekin Marco Pašalić. Izbornik Zlatko Dalić sam je potvrdio koliko ga je Pašalić oduševio svojim pristupom i energijom. Ovaj 23-godišnji krilni napadač donedavno je igrao za drugu momčad Borussije Dortmund u trećoj njemačkoj ligi, a sada je jedan od najboljih igrača HNL-a i novi "vatreni".

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Zagreb: Luka Ivanušec i Marco Pašalić obratili se medijima uoči treninga
1/48

Premda je odigrao tek desetak minuta, nedostajalo mu je malo sreće da zabije svoj prvi pogodak te tako okruni debi. Ipak, nakon utakmice bio je vidno oduševljen, a izrazio je to i u komentaru za Novu TV.

VEZANI ČLANCI:

"Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava. Treme nije bilo, a sada sam presretan, skroz sam van sebe. Bio sam i kao navijač na utakmicama. Ja sada mogu umrijeti! Majke mi", rekao je Pašalić.

Sretni su bili i njegovi roditelji. Majka Mira je na Instagramu ostavila komentar kojim je mnoge ganula. "Gledam te i ne vjerujem. Sretna sam i ponosna, suze su krenule, ali suze radosnice. Hvala ti za ove trenutke, sine. Hvala Bogu i svima onima koji su ti omogućili i vjerovali da možeš biti tu gdje si sada", napisala je ponosna majka.

VIDEO Dalić: 'Pjaca se ozlijedio, ostao sam na jednom napadaču. Zvat ću Belju'

Komentara 7

Avatar votum
votum
15:02 19.11.2023.

Domoljubna obitelj. Bog ih čvao.

DM
D'Mich
13:21 20.11.2023.

Marca sam odmah primjetio, pogotovo kako se sjurio na gol. Šteta što nije zabio, ali bit će još prilike.

KU
Kujttim
14:48 19.11.2023.

Taj mladi dečko nikada neće moći igrati u Bundesligi, kao što niti Pjaca neće moći igrati u Serie A, ali meni je fascinantno da je Dalić uspio ovo što je uspio. Dakle, četvrti puta idemo na veliko natjecanje, osvojio je srebro i broncu, najviše zahvaljujući Subašići, Livakoviću, Vrsaljku, Brozoviću, Modriću, Perišići, Rakitiću, Mandžukiću, Rebiću, Lovrenu, Vidi,....i Dalić još uvijek gazi prema naprijed. Objektivno, mi sada imamo malo velikih igrača, ali smo vrhunski kao momčad. Dalić možda i nije dobar čovjek, ima dosta stručnjaka koji bolje razumiju nogomet od Dalića, ali on ima srebro i broncu sa svjetskih prvenstava. Samo su Ratko Rudić i Lino Červar, te Mirko Novosel bolji treneri od Dalića u momčadskim sportovima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije