100-GODIŠNJA CELESTE

Peléova majka još nije saznala da je umro: Obitelj nije sigurna kako bi vijest podnijela

Foto: Instagram
1/3
01.01.2023.
u 11:23

- Razgovaramo, ali ona ne razumije što se događa. Ona je u svom svijetu. Otvara oči kada mu spomenem ime i kažem: 'Molit ćemo se za njega', ali nije baš svjesna što kažem - rekla je Maria Lucia, sestra legendarnog nogometaša.

Legendarni Brazilac Pelé preminuo je u četvrtak u 83. godini života nakon zatajenja organa zbog raka debelog crijeva. Od jednog od najboljih, ako ne i najboljeg nogometaša svih vremena, oprašta se cijeli svijet. Međutim, za smrt Brazilca još nije saznala njegova majka Celeste, a sprovod u Santosu tek se treba održati.

>> Dalić otvoreno o Fifi i sucima: Nije bilo penala, uzeli su nagradu Gvardiolu, ali neće uspjeti

Peleova sestra Maria Lucia do Nascimento nije joj priopćila tužnu vijest jer obitelj nije sigurna kako će ju podnijeti, rekla je za brazilske medije. Nažalost, Celeste je dementna pa ne znaju bi li to uopće mogla shvatiti.

- Razgovaramo, ali ona ne razumije što se događa. Ona je u svom svijetu. Otvara oči kada mu spomenem ime i kažem: 'Molit ćemo se za njega', ali nije baš svjesna što kažem - rekla je Maria Lucia.

Celeste je nedavno proslavila 100. rođendan, a upravo joj je Pelé čestitao na poseban način na svom Instagramu.

- Od najmlađih dana, naučila me vrijednosti ljubavi i mira. Imam više od stotinu razloga da budem zahvalan što sam joj sin. Dijelim ove fotografije s vama, da ovaj dan proslavim s velikim emocijama. Hvala ti za svaki dan uz tebe, mama - napisao je 20. studenoga.



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije