BEZ BODOVA

Pep o porazu: To je Anfield, publika me gađala kovanicama

Pep Guardiola
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.10.2022.
u 20:44

Španjolski trener osebujno je komentirao odlazak iz Liverpoola praznih ruku.

Zadnja utakmica 10. kola engleskog Premiershipa ujedno je i bila najzanimljivija po renomeu klubova. Na Anfieldu su igrali Liverpool i Manchester City, a minimalna pobjeda otišla je u ruke Redsa golom Mohameda Salaha u u 76. minuti. 

Tijek dvoboja prokomentirao je trener gostiju Pep Guardiola.

- To je Anfield. Odigrali smo dobru utakmicu, ali u ovakvim susretima su razlike minimalne i pogreške se kažnjavaju. Mi smo napravili pogrešku i zato smo izgubili. Igrali smo na pobjedu. Nakon 1:0 je publika bila glasna, ali mi smo bili bučniji.

Liverpool's Mohamed Salah battles with Manchester City's Bernardo Silva during the Premier League match at Anfield, Liverpool. Picture date: Sunday October 16, 2022. Photo: Peter Byrne/PRESS ASSOCIATION
Foto: Peter Byrne/PRESS ASSOCIATION

Građini su bili stigli do jednog zgoditka, zabio je Phil Foden, ali mu je isti poništen zbog prekršaja Erlinga Haalanda nad Fabinhom na početku akcije.

- Sudac je vikao da igramo, da je bilo milijun ovakvih prekršaja i da je ovaj poseban samo po tome što smo mi zabili gol. Dakle, poništili su nam gol samo zato što smo ga mi zabili. Da nismo, ne bi ga niti poništili. To je Anfield. Publika me pokušala pogoditi kovanicama i nekim predmetima, ali nisu me ni dotakli. Možda će sljedeći put biti uspješniji - zaključio je Guardiola. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

Komentara 2

AL
altruist
07:36 17.10.2022.

Dajte covjeku jos jednu milijardu funti da nesto napravi u Europi.

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
21:22 16.10.2022.

zaslužena pobjeda Liverpoola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije