Svađa na terenu

Pepe: Uvijek se uplašiš kad me vidiš! Messi: Uvijek ti zabijem gol!

Messi, Pepe
Screenshot
25.03.2014.
u 18:18

"O čemu ti pričaš? Pa svaki put kad me čuvaš ti zabijem gol. Ali, za utjehu ti ostaje činjenica da se barem svaki put vidiš na fotografiji"

Lionel Messi i Pepe već godinama vode velike bitke na travnjaku, a tako je bilo i ove nedjelju u spektakularnom El Clasicu. U jednom trenutku utakmice spomenuti dvojac upustio se u raspravu, a oni koji su se detaljnije upustili u analizu njihova razgovora, otkrili su i detalje.

"Svaki put kad me vidiš se usereš", rekao je Pepe Messiju, a Argentinac mu je odgovorio:

"O čemu ti pričaš? Pa svaki put kad me čuvaš ti zabijem gol. Ali, za utjehu ti ostaje činjenica da se barem svaki put vidiš na fotografiji".

Inače, Messi je bio apsolutni pobjednik ovog dvoboja. Osim što je njegov klub pobijedio 4:3, Messi je postigao hat-trick i bio junak utakmice.

>>Busquets nagazio Pepeu na glavu, sudac nije vidio

>>Messi postigao hat-trick, Barcelona u Madridu pobijedila 4:3!

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
19:43 25.03.2014.

i Lukica je čarobnjak, igra a nitko ga nevidi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije