FINALE LIGE PRVAKA

Perez: Barcelona će se u Madridu osjećati kao kod kuće

Florentino Perez
Reuters
16.04.2010.
u 19:18

Predsjednik sportskog društva Real Florentino Perez kaže da će domaćinstvo finalne utakmice nogometne Lige prvaka biti ''golema čast'', bez obzira na to što u njoj neće igrati njegov klub.

Za razliku od Reala, koji je u osmini finala eliminirao francuski Lyon, na stadionu Santiago Bernabeuu bi 22. lipnja, kada je na rasporedu finalna utakmica, mogla zaigrati Barcelona, kojoj bi to bio drugi uzastopni finale. Prošle godine su Katalonci u finalu u Rimu na Olimpijskom stadionu svladali Manchester United sa 2:0.

Barcelona će ove sezone u polufinalu igrati protiv Intera, a za dolazak u Madrid borit će se još Bayern i Lyon.

- Učinit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo na najbolji mogući način organizirali finalnu utakmicu Lige prvaka. Za nas je čast što imamo priliku biti domaćini. Barcelona će se na našem stadionu osjećati kao kod kuće. Naravno, ako se plasira u finale – izjavio je Perez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije