Hrvati bez učinka

Perišić i Borussia iznenadili Modrića i Real, Porto svladao Kijev

skup
Matija Habljak
24.10.2012.
u 23:50

Modrić je u igru za kraljevski klub ušao u 20. minuti nakon što se ozlijedio Sami Khedira.

Ivan Perišić i njegova dortmundska Borussia iznenadili su Luku Modrića i madridski Real! Njemački je prvak na svom Westfalenu došao do tri boda protiv Mourinhova sastava, no hrvatski nogometaši nisu bili u glavnim ulogama. Modrić je ušao, doduše, u igru već u 20. minuti, nakon što se ozlijedio Sami Khedira, ali u 80 minuta igre imao je samo jedan pokušaj koji nije išao u okvir vrata. Perišić je na teren ušao u prvoj minuti sudačke nadoknade, kao taktička zamjena umjesto Reusa.

Inače, Borussia je u vodstvo došla preko Lewandowskog u 36. minuti, da bi samo dvije minute kasnije nakon sjajne asistencije Özila izjednačio Cristiano Ronaldo, kojemu je to bio peti pogodak u tri utakmice Lige prvaka. Pogodak odluke pao je u 64., kad je Schmelzer zabio s ruba kaznenog prostora.

U Dinamovoj skupini gledatelji su u Portu imali priliku vidjeti dramatičnu utakmicu u kojoj je Porto dvaput vodio, kijevski Dinamo dvaput stizao, da bi na kraju portugalski prvak ipak slavio i ostao maksimalan nakon tri odigrana kola. Poveli su domaći u 15. preko Varele, a šest minuta kasnije izjednačio je Husev. Novo vodstvo Portu donio je Martinez u 36. i taj je rezultat stajao do 72. minute kad se u strijelce upisao napadač Dinama Ideye. No, Martinez je u 78. svojim drugim pogotkom donio Portu pobjedu 3:2.

Ognjen Vukojević igrao je do 84. minute u dresu Kijevljana, a zamijenio ga je suigrač iz hrvatske reprezentacije Niko Kranjčar.

Rezultati:

skupina A: Dinamo - PSG 0:2 (Ibrahimović '33, Menez '43), Porto - Dinamo K. 3:2. Poredak: Porto 9, PSG 6, Dinamo K. 3, Dinamo 0

skupina B: Montpellier - Olympiakos 1:2, Arsenal - Schalke 0:2. Poredak: Schalke 7, Arsenal 6, Olympiakos 3, Montpellier 1.

skupina C: Zenit - Anderlecht 1:0, Malaga - Milan 1:0. Poredak: Malaga 9, Milan 4, Zenit 3, Anderlecht 1.

skupina D: Borussia D. - Real M. 2:1, Ajax - Man. City 3:1. Poredak: Borussia D. 7, Real Madrid 6, Ajax 3, Manchester City 1.

>>Dinamo nastavio po starom, Parižani pobijedili s pola gasa

>>Čačić odgovorio Zoranu Mamiću: Ja samo radim svoj posao...

>>Dinamov najmlađi igrač u povijesti LP-a Halilović: Bio je lijep debi!

>>Šimunić: A sad idemo malo u šoping po Parizu!

>>Šuker: Da Dinamo uloži 200-300 milijuna, bilo bi puno bolje...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije