inonogomet

Perišić igrao cijeli susret kupa, Klasnić na tribini

'Borussia Dortmund\'s Ivan Perisic (2nd L) and Robert Lewandowski (2nd R) celebrate after scoring during their German Bundesliga first division soccer match against Hamburger SV in Hamburg, September
'FABIAN BIMMER'
30.10.2012.
u 22:43

Ivan Perišić odigrao je cijeli susret šesnaestfinala DFB Pokala u kojem je njegova Borussija Dortmund uvjerljivo slavila kod Aalena (1:4).

Golove su postigli Hummels, Schmelzer, Gotze i Schieber.

Ivan Klasnić s tribine je gledao kako njegov Mainz prolazi dalje u istom natjecanju, Aueu su zabili Ivanshitz i Malli za 2:0.

U susretu Ruskog kupa Rostov našeg Stipe Pletikose je nakon produžetaka slavio protiv moskovskog Spartaka (0:0, 1:0).

Dodajmo kako su se u Francuskom kupu u četvrtfinale plasirali St.Ettiene koji je slavio kod Sochauxa (3:0), Troyes koji je izbacio Monaco (2:1) te Rennes koji je izbacio Arles (1:0).

Prvenstveni susret odigrali su Palermo i Milan (2:2). Golove su postigli za domaći Palermo Miccoli i Brienza, a za goste Montolivo i El Shaaeawy.

Vratara pogodili kovanicom

Barcelona je pogocima Ville, Inieste i Fabregasa s 3:0 svladala Alaves u šesnaestini finala španjolskog kupa. U drugom dijelu utakmice domaći navijači kovanicom su pogodili Barcelonina vratara Pinta, no srećom bez težih posljedica.

U drugoj utakmici Valencia je slavila kod Llagostera 2:0. Monaco je, bez Danijela Subašića, izgubio u osmini finala francuskog Liga kupa od Troyesa (1:2).

Marin Tomasov igrao je zadnjih 20 minuta u 3:0 pobjedi Münchena 1860 nad četvrtoligašem Berlinerom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije