ROMANO TVRDI

Perišić ima novi klub! Vatreni nakon sedam mjeseci pred izlaznim vratima Poljuda

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
30.08.2024.
u 23:18

Dugo su ga navijači bijelih dozivali nakon obećanja da će se vratiti u klub svoje mladosti. Nakon teške ozlijede i operacije pridružio se klubu, ali nije mogao puno igrati. Nakon raspada odnosa čitava je stvar ostavila gorak okus kod obožavatelja splitskog kluba

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić napušta Hajduk i seli u novi klub. Puno je priča o idućoj destinaciji 35-godišnjeg vatrenog. Transfer insajderi s njime imaju pune ruke posla, a nakon pisanja o odbijanju od strane Fiorentine te pregovorima s Genoom i Monzom, Fabrizio Romano tvrdi kako se njegov transfer približava kraju.

Naime, kako piše svjetski poznati Talijan, najnoviji iskorak prema napuštanju Poljuda učinio je u razgovorima s Comom, najnovijim tamošnjim prvoligašem. Klub je u sezonu ušao upisavši jedan poraz i jedan remi, ali s trenerom Cesom Fabregasom na klupi ambicije su im velike. Povrh toga, imaju i dobre financijske uvjete.

GALERIJA Internet je prepun memeova o Perišiću i Hajduku. Izabrali smo najbolje

Ivan Perišić odlazi iz Hajduka (arhiva)
1/12

Momčadi se nedavno pridružio bivši kapetan Barcelone, Sergio Roberto, a tamo je i svjetski prvak s Francuskom Raphael Varane. Prema pisanju Fabrizia Romana, Perišić i talijanski klub blizu su dogovora oko ugovora, a ostatak će posla klub formalno riješiti s Hajdukom. 

Ukoliko uspije sve dogovoriti, Perišić će Poljud napustiti svega sedam mjeseci nakon jednog od najiščekivaniji transfera u hrvatskom nogometu. Dugo su ga navijači bijelih dozivali nakon obećanja da će se vratiti u klub svoje mladosti. Nakon teške ozlijede i operacije pridružio se klubu, ali nije mogao puno igrati. Tek pred kraj sezone počeo je nešto ozbiljnije nastupati, no upisao je tek 12 nastupa u dresu spliskoga kluba i postigao jedan pogodak.

VIDEO Ivan Perišić definitivno napušta Hajduk!

Komentara 11

TE
TenFour
02:04 31.08.2024.

Sretno ti bilo ljudino.

AG
ante.grozdanic51
07:26 31.08.2024.

Poštovani Viteže, nevini! Dobar nadimak ste si uzeli! Možda niste upoznati , pa vam ne zamjeram.PODPISANI UGOVOR, OD OBJE STRANE, se moraju poštivati, osim ako je jedna strana dovela u zabunu, ili lagala o bitnim stvarima prilikom podpisivanja ugovora!Pa nije ih Peršić tukao da podpišu ugovor kakav su podpisali, odgovorni u klubu, ili ih lagao o svom zdravstvenom stanju. Zato Vas molim da ne pametujete!

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
05:19 31.08.2024.

Ivane, vrime je.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije